- Kissdragos
- OP
- 285 mesaje
- din 30 Aug 2012
- Insignia 2010 A20DTC
- Giurgiu
Kissdragos
- Mesaje scrise: 285
- Masina: Insignia 2010 A20DTC
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Aug 2012
- Mesaj Privat
Salutari,revin cu o intrebare pentru detinatorii de opel insignia cu navigatie pe ea.Ma adresez acelora cu navigatie,deoarece,aceste masini au acel ecran de cativa inch .
Intrebarea mea este: se poate vizualiza,filme,videoclipuri,fotografii pe acest ecran?
AM pus eu un videoclip pe un stick,dar nu citeste decat fisierele mp3,si ma gandesc ca are vreo smecherie care nu o stiu eu
EDIT:Si as mai avea o intrebare despre aceasta optiune:
Am observat ca se aprinde faza scurta cand deblochez usile,dar nu de fiecare data....
Intrebarea mea este: se poate vizualiza,filme,videoclipuri,fotografii pe acest ecran?
AM pus eu un videoclip pe un stick,dar nu citeste decat fisierele mp3,si ma gandesc ca are vreo smecherie care nu o stiu eu
EDIT:Si as mai avea o intrebare despre aceasta optiune:
Am observat ca se aprinde faza scurta cand deblochez usile,dar nu de fiecare data....
terim
- Mesaje scrise: 91
- Masina: Insignia 2012 A14NET
- Cont inregistrat: 02 Dec 2011
- Mesaj Privat
- Kissdragos
- OP
- 285 mesaje
- din 30 Aug 2012
- Insignia 2010 A20DTC
- Giurgiu
Kissdragos
- Mesaje scrise: 285
- Masina: Insignia 2010 A20DTC
- Cont inregistrat: 30 Aug 2012
- Mesaj Privat
- Adi4Opel
- **
- 160 mesaje
- din 18 Feb 2011
- Bucuresti
Adi4Opel
- Mesaje scrise: 160
- Masina:
- Cont inregistrat: 18 Feb 2011
- Mesaj Privat
Kissdragos a scris:
Iar duration upon exit of vehicle,este blocarea automata a usilor dupa o anumita perioada de timp?
Iar duration upon exit of vehicle,este blocarea automata a usilor dupa o anumita perioada de timp?
"Duration upon exit of vehicle" - timpul cat raman aprinse luminile dupa ce ai iesit din masina cand este intuneric.
Pentru blocarea usilor dupa o anumita perioada de timp citeste topicul asta.