- adramarvis
- OP
- 87 mesaje
- din 30 Sep 2009
- Astra 2018
- Constanta
adramarvis
- Mesaje scrise: 87
- Masina: Astra 2018
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Sep 2009
- Mesaj Privat
Bine v-am regasit. Cum se apropia scadenta la revizia de an , m-am mobilizat , mai ales ca mesajele din bord erau mobilizatoare , ex. service vehicle soon (scadenta verificare service autovehicul ) , traducerea din carte , sau uleiul trebuie schimbat curand . Merg la service , se executa operatia , se reseteaza ce era de resetat si cand sa plec , apare in bord mesajul service vehicle soon . Ce e , ce e ?! O pun pe calculator , ......... nu suntem siguri dar se pare ca este defect actuatorul galeriei de admisie . Mergeti acasa cu masina , va sunam saptamana viitoare . Masina dupa parerea mea se misca foarte bine , am alergato putin dupa si nu da semne de oboseala la numai 34000 km. Ce parere aveti . Este o Insignia diesel de 1,9 160 cp.
- adramarvis
- OP
- 87 mesaje
- din 30 Sep 2009
- Astra 2018
- Constanta
adramarvis
- Mesaj Privat
Revin asupra discutiei despre actuator galerie admisie . Cei care au citit mesajul nu au comentat . Copletez discutia ,poate devine mai interesanta. Am citit ceva topicuri despre mesajul service vehicle soon si sunt multi care l-au legat de setarea gradului de uzura a uleiului. Ceva nu pare a fi in regula .Dupa revizie , la 100 km parcursi procentul de uzura a scazut de la 100% la 85% . Adica in 700 km schimb uleiul . Balbaiala celor de la service , si lipsa de interes ma pune pe ganduri. Degeaba aduc setareaa uzurii uleiului la 100% , regimul de scadere este acelasi iar mesajul service vehicle soon nu dispare . Cei de la service ma amana . Ce credeti ? Masina funtioneaza f.bine .
cata.c
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Insignia 2010 A18XER
- Cont inregistrat: 13 Mai 2009
- Mesaj Privat
- adramarvis
- OP
- 87 mesaje
- din 30 Sep 2009
- Astra 2018
- Constanta
adramarvis
- Mesaj Privat
cata.c
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Insignia 2010 A18XER
- Cont inregistrat: 13 Mai 2009
- Mesaj Privat
luca2011
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 23 Mai 2012
- Mesaj Privat
Si eu am tot un 2.0 diesel de 160cai si mi-a aparut Service Vehicle Soon, intradevar era timpul de schimbat uleiul, era pe la 25%, am schimbat uleiul si mi-a disparut initial. A doua zi mi-a aparut din nou, inapoi la service, pus la tester nici o eroare. Dupa ce am scoso de pe tester nu mi-a mai aparut avertizarea. In diagnoza lor chiar arata ca Service Vehicle Soon este pentru revizia de 15.000 km, mi-a aratat mecanicul. Acum astept sa vad daca mai apare iar.
- adramarvis
- OP
- 87 mesaje
- din 30 Sep 2009
- Astra 2018
- Constanta
adramarvis
- Mesaj Privat
- adramarvis
- OP
- 87 mesaje
- din 30 Sep 2009
- Astra 2018
- Constanta
adramarvis
- Mesaj Privat
- JakeGD
- 599 mesaje
- din 31 Jul 2007
- Grandland X 2020
- Dolj
JakeGD
- Mesaje scrise: 599
- Masina: Grandland X 2020
- Cont inregistrat: 31 Jul 2007
- Mesaj Privat
- adramarvis
- OP
- 87 mesaje
- din 30 Sep 2009
- Astra 2018
- Constanta
adramarvis
- Mesaj Privat
- JakeGD
- 599 mesaje
- din 31 Jul 2007
- Grandland X 2020
- Dolj
JakeGD
- Mesaj Privat
- celik paun
- **
- 96 mesaje
- din 16 Jan 2012
- Insignia 2010 A20DTH
- Giurgiu
celik paun
- Mesaje scrise: 96
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 16 Jan 2012
- Mesaj Privat
- JakeGD
- 599 mesaje
- din 31 Jul 2007
- Grandland X 2020
- Dolj
JakeGD
- Mesaj Privat
Ok. Am schimbat galeria de admisie, distributia (cu pompa cu tot) si bujiile si m-a costat in total 3000 RON.
Actuatorul era de vina si din cauza clapetei blocate de aer, volumul reziduurilor crestea rezultand in umplerea filtrului de particule atat de repede incat se regenera la fiecare 15km.
Dupa ce am schimbat galeria, a inceput imediat sa isi faca regenerarea iar dupa regenerare, filtrul de particule mai avea aprox 15% incarcare. Se incarca foarte foarte incet acum. Am verificat luand masina la un drum mai lung si urmaring procentul de incarcare pe tester.
Deci daca aveti probleme cu actuatorul, schimbati repede galeria pentru ca puteti infunda filtrul de tot, mai ales daca masina are multi km la bord.
Actuatorul era de vina si din cauza clapetei blocate de aer, volumul reziduurilor crestea rezultand in umplerea filtrului de particule atat de repede incat se regenera la fiecare 15km.
Dupa ce am schimbat galeria, a inceput imediat sa isi faca regenerarea iar dupa regenerare, filtrul de particule mai avea aprox 15% incarcare. Se incarca foarte foarte incet acum. Am verificat luand masina la un drum mai lung si urmaring procentul de incarcare pe tester.
Deci daca aveti probleme cu actuatorul, schimbati repede galeria pentru ca puteti infunda filtrul de tot, mai ales daca masina are multi km la bord.