calinbont
- Mesaje scrise: 69
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Dec 2006
- Mesaj Privat
Am dat jos radioul de pe masina si am gasit in spatele lui o cutie neagra pe care scrie "Crack AX-HL" si ceva mai mic "High Level to Low Level Converter". Cutia era legata destul de neprofesionist la 4 fire de la radio si mai plecau din ea doua cabluri cu mufe care ajungeau in portbagaj.
Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic referitor la "Crack AX-HL". Iar la cautarea dupa "High Level to Low Level Converter" tot nu m-a lamurit mai mult. Stie cineva ce poate fi aceasta cutie neagra?
Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic referitor la "Crack AX-HL". Iar la cautarea dupa "High Level to Low Level Converter" tot nu m-a lamurit mai mult. Stie cineva ce poate fi aceasta cutie neagra?
- 34KLA
- 4,359 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,359
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
este adaptorul pt rca din care se ia semnal pt ampli
http://www.be-loud.ro/produ...vel_High-Low_AIV/
http://www.be-loud.ro/produ...vel_High-Low_AIV/
calinbont
- Mesaje scrise: 69
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 18 Dec 2006
- Mesaj Privat
- LEXXX
- 1,019 mesaje
- din 25 Jan 2005
- Astra 2004 Z18XE
- Bucuresti
LEXXX
- Mesaje scrise: 1,019
- Masina: Astra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 25 Jan 2005
- Mesaj Privat
@adrianus67
poti citi regulamentul
@calinbont
adaptorul se foloseste in cazul HUD-urilor nu prea "destepte", care nu au iesire pre-out, ca sa le legi la o statie auto, practic transforma semnalul de putere mare intr-un semnal slab ca cel de pe preamplificator. O statie functioneaza cu un nivel de intrare foarte mic, nu supoirta direct pe intrare puterea de la iesirea de pe boxe a casetofonului.
poti citi regulamentul
@calinbont
adaptorul se foloseste in cazul HUD-urilor nu prea "destepte", care nu au iesire pre-out, ca sa le legi la o statie auto, practic transforma semnalul de putere mare intr-un semnal slab ca cel de pe preamplificator. O statie functioneaza cu un nivel de intrare foarte mic, nu supoirta direct pe intrare puterea de la iesirea de pe boxe a casetofonului.