LUSOL
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2006 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Oct 2009
- Mesaj Privat
Salut,
Va rog ajutati ma cu niste sfaturi. Am o Astra g 2000 motor 1.7 dti (y17 dt) si am o mare problema la motor. Atunci cand merg si se incalzeste pe la 90 grade si e in sarcina incepe sa bata ceva la motor (ceva de genul tachetilor de dacie, o paleta care loveste ceva). bataia o simt si in ambreaj atunci cand schimb viteza. daca o opresc si o las cateva min nu mai face pot sa o turez la blana. mentionez ca la rece nu face ,pot sa o turez la blana , incepe sa faca numai cand apa atinge 90 grade. in bord nu se aprinde nici un bec si am fost si la tester si nu e nici o eroare. am schmbat si uleiul de la 5 w40la 10w40 si nici un rezultat. cei de la reprezentanta sibiu mi-au zis ca trebuie schimbat ECU. Nu stiu ce sa fac sa dau o caruta de bani pe ecu si sa nu fie ala de vina, va rog niste sfaturi. A mai intalnit problema asta cineva?
Va rog ajutati ma cu niste sfaturi. Am o Astra g 2000 motor 1.7 dti (y17 dt) si am o mare problema la motor. Atunci cand merg si se incalzeste pe la 90 grade si e in sarcina incepe sa bata ceva la motor (ceva de genul tachetilor de dacie, o paleta care loveste ceva). bataia o simt si in ambreaj atunci cand schimb viteza. daca o opresc si o las cateva min nu mai face pot sa o turez la blana. mentionez ca la rece nu face ,pot sa o turez la blana , incepe sa faca numai cand apa atinge 90 grade. in bord nu se aprinde nici un bec si am fost si la tester si nu e nici o eroare. am schmbat si uleiul de la 5 w40la 10w40 si nici un rezultat. cei de la reprezentanta sibiu mi-au zis ca trebuie schimbat ECU. Nu stiu ce sa fac sa dau o caruta de bani pe ecu si sa nu fie ala de vina, va rog niste sfaturi. A mai intalnit problema asta cineva?
- PH09PIV
- **
- 220 mesaje
- din 11 Mai 2009
- Astra 2000 Y17DT
- Alta tara
PH09PIV
- Mesaje scrise: 220
- Masina: Astra 2000 Y17DT
- Cont inregistrat: 11 Mai 2009
- Mesaj Privat
LUSOL
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 23 Oct 2009
- Mesaj Privat
Marrio
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Astra 2003 Y17DT
- Cont inregistrat: 02 Jun 2009
- Mesaj Privat
senzorul e pozitionat sub electromotor. e o zona nasola rau.eu l-am schimbat pe al meu si iti pot spune ca mi-am mancat nervii . este posibil dar cu multa rabdare .da un search si vei gasi si imagini cu pozitionare .interesant e ca nu iti da nici o eroare. de obicei cand e dus incepe turometrul sa o ia razna si sa-ti dea eroare P0335 .mult succes daca mai ai intrebari doar un PM sau 0740527870 si discutam.