Guys,
Deoarece n-am stiut unde sa postez asta m-am gandit s-o pun aici fiind si discutia despre partea electrica. Dan, dc consideri ca e necesar se poate face un post nou pt asta.Asa...pai sa va spun pasul meu...
Am o problema cu stergatorul de parbriz.Pe pozitia de temporizare prima cum ridica maneta din dreapta in sus, stergatoarele nu fac cursa completa. Se opresc undeva in sus pe parbriz. La urmatoarea trece merge inapoi jos. Deci cumva face ceva mai mult de jumatate de cursa. Trebuie mai multe astfel de jumatati de curse sa vina in pozitia initiala. M-am gandit ca ar fi murdar conectorul si m-am uitat la el. Avea ceva vaselina. Din cate stiu nu e prea normal ca un contact sa aiba vaselina ci ar fi normal sa fie uscat. Poate e ceva special conductiv si protectiv la mediu. Totusi nu am reusit sa curat vaselina poate doar dc desfac papucul cea ce mi se pare riscant de facut pt ca e turnat.
Apoi ma gandeam sa nu fie motorasul...Totusi parca nu l-as desface singur. A patit cineva asa ceva? Aveti vreo idee de unde ar putea veni problema?