Costln
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Vectra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Feb 2012
- Mesaj Privat
Salut , acum o saptamana va spuneam ca mi s a oprit motorul ... dupa ce am dus o in 2 service uri am constatat ca am pompa de injectie dusa ,,, pur si simplu nu mai tragea motorina din rezervor . acum as avea nevoie de sfaturile voastra cum as putea sa procedez ,,sa cumpar o pompa la mana a doua care e in jur de 3-400 E sau alta varianta mi s a spus ca mai exact calculatorul din pompa se arde si se poate schimba care ma costa in jur de 6-7 mil .Daca voi aveti niste variante mai bune va rog sa imi spune ti si mie ptr ca m a disperat rau de tot masinuta asta . Masina :Vectra C 2003 , 2.0 DTI .
- ianc sergiu
- **
- 466 mesaje
- din 08 Feb 2010
- Vectra 2004 z19dth
- Hunedoara
ianc sergiu
- Mesaje scrise: 466
- Masina: Vectra 2004 z19dth
- Cont inregistrat: 08 Feb 2010
- Mesaj Privat
Am avut si eu beleaua asta cu vectra mea e o probleme cunoscuta iar in cele mai multe cauze pica partea electronica mai precis calculatorul. Se repara ,din cate stiu e vorba de niste tranzistori ce se ard si trebuie inlocuiti. Mai bine ai spune codurile de eroare pentru ca astfel poti spune cu exactitate ce s-a dus.
suspended-9452- Suspendat
- 2,449 mesaje
- din 04 Sep 2007
- Astra 2016 B14XER
- Prahova
suspended-9452- Mesaje scrise: 2,449
- Masina: Astra 2016 B14XER
- Cont inregistrat: 04 Sep 2007
- Mesaj Privat
Costln
- Mesaje scrise: 30
- Masina: Vectra 2003
- Cont inregistrat: 29 Feb 2012
- Mesaj Privat
am dus o la reprezentanta si in tester nu i a dat nimic despre pompa .. cat despre pompa la 3-400 E am inteles ca e pompa si inca ceva pe usa si o sa mearga , un prieten a schimbat o la craiova si a mers , baiatul a facut 100 000 km cu ea si inca ii merge ,, si cu calculatorul nu stiu ce sa zic ptr ca ii repar calc ma costa 6-7 mil dar dupa nu am de unde sa stiu ca nu se strica a doua zi , chiar daca cumpar si o pompa la mana a doua tot nu stiu cat va duce .. pana la urma o sa schimb pompa si o sa vand masina imediat ca sa fiu sigur ca nu mai am surprize cu ea .
CooLZero
- Mesaje scrise: 27
- Masina: Vectra 2003 Y22DTR
- Cont inregistrat: 03 Feb 2011
- Mesaj Privat