Mar 03 Apr, 2012 11:06 am
@pirvu_daniel
Saluatari maestre. Nu ne ciondaneam, spuneam doar ca o alimentatie bazata pe legume, fructe si zarzavaturi, pur ecologice, provenite din semintele si rasadurile anilor comunisti, au un aport inegalabil asupra sanatatii in general si a imunitatii organismului! Putini cred ca isi mai amintesc de gustul legumelor de atunci, compartiv cu facaturile de azi. Cum spune @Shiva...iarna se limineaza drastic abundenta trufandalelor naturale, fiind nevoiti sa ne alimentam cu toate produsele astea contrafacute, pline de chimicale periculoase, ce au multiple mutatii genetice. Mai pe scurt, adevarate otravuri ce macina drastic capacitatea unui organism de a se apara impotriva diversilor virusi, care sa recunoastem ca si acestia au capatat mutatii periculoase! Cu siguranta ai citit despre experimentul "Codex Alimentarius" la care tarisoara asta a aderat, in timp ce multe tari UE au refuzat categoric! Lasand la o parte teoriile conspirative, trebuie sa admitem ca nimeni nu ne poarta de grija in privinta calitatii hranei si apei! Interesul marilor concerne alimentare este doar sa produca cat mai mult, cat mai chimic, cat mai prost, pentru a scoate cat mai mult profit! Pe timpul imuscatului, romanii faceau nazuri de salamul cu soia...acum avem in alimentele cumparate, sute de E-uri, dovedite cu potential cancerigen sau distructiv si nimeni nu mai face nazuri. Eu am un fix, vis a vis de orice medicament administrat, in sensul ca avand componenta pur chimica, actiunea lui benefica se minimizeaza comparativ cu actiunile adverse! Se poate deduce acest fapt, doar citind prospectul multor medicamente! Actiuni benefice limitate si reactii adverse cu sacul! De aceea pledam pentru revigorarea cu "buruieni naturale" 😊 ! Anul acesta apar mai greu, datorita iernii prin care am trecut...dar important este ca apar! In ultimii ani a aparut o adevarata moda cu vaccinurile astea... s-a uitat de ceaiuri, o tuica sau un vin fiert, ventuze, prisnite, frectiile cu petrol lampant sau alcol, etc...mai usor este cu acul.... 😊 Adevarat si faptul ca prin prisma profesiunii tale, aria de virusi se imulteste exponential! Insanatosire grabnica, sa auzim de bine si poate ne asezam la o verdeata impreuna! Nu se stie niciodata... 😊
@cangri
In mare parte ai dreptate. Multi "tarani" din piete sunt vopsiti, mincinosi, hoti, care vand produse straine ca drept romanesti! In schimb, de cand ma ocup eu cu chestiile astea, nu-mi aduc aminte ca vreun individ de la oras sa-mi opreasca in poarta si sa ma intrebe daca am sa-i vand rosii, castraveti, salata, vinete sau ardei gras!
Ultima modificare făcută de D_M_G la Mar 03 Apr, 2012 11:51 am, modificat de 6 ori în total