pustiu_pst a scris:Sincer daca as locui in germania as plati de drag, o placere sa merg pe drumurile lor( nustiu daca sunt toate la fel, dar am nimerit pe 5 drumuri absolul perfecte) cu o masina cu suspensie sport, parca era cu hummer h3 😊) nu simteam nimic:)) nu ca la noi....platim rovignete si ne alegem cu roti strambe, portiuni de autostrada "mata" unde lumina este nula si tot asa...
pustiu_pst, mai au si ei strazi prin orase mai gaurite dar intra imediat in lucru. Autostrazile sunt perfecte, insa si lucreaza la greu la ele. Am mai povestit pe forum, am vazut 18 km de drum mai mare decat e Autostrada Soarelui asfaltati intr-o zi.
De camerele lor nu am tinut niciodata cont si nici ce autostrazi sunt cu limita de viteza. Fac mereu drumul Magdeburg-Passau in 3 ore(vreo 550 de km). 👽 Ei sunt mai ciudati de felul lor. Daca considera ca au de castigat de pe urma ta sunt foarte toleranti cu micile ilegalitati(am trecut de adormit de vreo 2 ori pe rosu si m-a prins Polizei, masinii nu i-am pus numere de DE etc).
In fine, hai sa ne intoarcem la camerele noastre pentru rovinieta.