este importanta perioada de timp din care faci parte dintro religie sau porti acel nume ?sau este important ceea ce faci ,daca aplici ce spune biblia?sigur este important sa porti un nume pt a stii cui sa atribui meritele actiunilor sale ,dar , ca sa te numesti intrun anumit fel de foarte mult timp,nu te scuza de actiunile tale.
poti sa fii mecanic de 100 de ani ,dar daca nu te intereseaza macanica ,nu te atrage ,nu ai cum sa o aplici,o vei profesa numai pt ca asa ai fost invatat,intr-un anumit fel,cu scarba,dar poti sa fi mecanic de 1 an ,daca ti-ai dat interesul pt a o invata,iti place ceea ce faci, si ceeAa ce stii aplici cu drag ,si iti faci treaba cum trebuie ,vei fi mai apreciat ca acel mecanic de 100 de ani.
important e cum aplici cele invatate ,sau daca le aplici, nu ca te numesti mecanic de 100 de ani 😊
vb de o perioada foarte scurta de timp ,si banuiesc ca asta din informatiile de la prieteni, dar eu stiu ca au o istorie destul de indelungata ,nu vreau sa fac afirmatii nefondate ,dar am sa ma interesez despre ei si am sa-ti dau un raspuns.
majoritatea vb despre ei ,dar ma intreb cati au vb cu ei ?si daca nu au vb cu ei ,cum poti acuza pe cineva cu care nu ai vb. sau despre care stii doar ce tia trecut pe langa ureche ?