droso
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Astra 2002 Y 17 DTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Aug 2006
- Mesaj Privat
La scaunele fata sa aiba decupaj de airbag lateral dar sa nu blocheze nici levierul de ridicat/coborat scaunul soferului.
La bancheta spate sa fie fractionat sezutul 1/3 - 2/3 cat si spatarul, in spatar sa aiba si decupaj pentru cotiera + husa de cotiera.
Stiu ca sunt cartitor la ce este pe piata, dar pana acum cel mai mult s-au apropiat husele Pufi de la Selgros, Cora etc, dar cu minusuri (acopera levierul de inaltime, sezut dintr-o bucata fara cotiera.)
Nu ma intereseaza variantele de pus pe scaune fara sa le inbrace (asa imi pun o patura pe bancheta ca la ARO) si m-ar interesa o calitate cat mai buna la material.
In acelasi timp nu vreau nici variante cu flacari sau cu M Shumacher (sau cum se scrie) mi se par un chici.
Stiu ca sunt carcotas dar vreau sa dau un ban pe termen lung nu sa-mi iau huse tot la 6 luni.
Daca au mai facut si altii sapaturi pe teme asta sunt nerabdator sa aflu rezultatele.
- elegance
- 3,074 mesaje
- din 31 Jul 2006
- Astra 2000 Y 17 DT
- Cluj
elegance
- Mesaje scrise: 3,074
- Masina: Astra 2000 Y 17 DT
- Cont inregistrat: 31 Jul 2006
- Mesaj Privat
droso
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Astra 2002 Y 17 DTI
- Cont inregistrat: 04 Aug 2006
- Mesaj Privat
kodruc
- Mesaje scrise: 55
- Cont inregistrat: 18 Feb 2007
- Mesaj Privat
La scaunele fata sa aiba decupaj de airbag lateral dar sa nu blocheze nici levierul de ridicat/coborat scaunul soferului.
La bancheta spate sa fie fractionat sezutul 1/3 - 2/3 cat si spatarul, in spatar sa aiba si decupaj pentru cotiera + husa de cotiera.
Stiu ca sunt cartitor la ce este pe piata, dar pana acum cel mai mult s-au apropiat husele Pufi de la Selgros, Cora etc, dar cu minusuri (acopera levierul de inaltime, sezut dintr-o bucata fara cotiera.)
Nu ma intereseaza variantele de pus pe scaune fara sa le inbrace (asa imi pun o patura pe bancheta ca la ARO) si m-ar interesa o calitate cat mai buna la material.
In acelasi timp nu vreau nici variante cu flacari sau cu M Shumacher (sau cum se scrie) mi se par un chici.
Stiu ca sunt carcotas dar vreau sa dau un ban pe termen lung nu sa-mi iau huse tot la 6 luni.
Daca au mai facut si altii sapaturi pe teme asta sunt nerabdator sa aflu rezultatele.[/quote]
sal sunt din craiova si am un astra G din 2007 mi-am luat huse dalea pufi cum zici u din selgros si se potrivesc aproape perfect dar imi acopera levierul ala de ridicat/coborat scaunul
dar iti zic eu k decat sa dai 2.8 milioane atat cat sunt alea de astra de la dealer treaba ta
😕
Marcika
- Mesaje scrise: 12
- Cont inregistrat: 22 Mai 2006
- Mesaj Privat
azi si eu am vrut sa cumpar niste huse pt Astra G Caravan.
Din cite am vazut husele Pufi erau cit de cit utilizabile insa aveau niste etichete contradictorii,
o eticheta arata ca husa pt scaunul spate este sectionat 1/3 - 2/3, iar alta care arata ca este dintr-o bucata.
Intrebarea mea este pt cei care au asa ceva: Este sau nu partea pt scaunul spate sectionat in doua 1/3 - 2/3 sau nu?
Si tot asa si partea pt sezut bancheta spate?
Toate bune
kodruc
- Mesaje scrise: 55
- Cont inregistrat: 18 Feb 2007
- Mesaj Privat
azi si eu am vrut sa cumpar niste huse pt Astra G Caravan.
Din cite am vazut husele Pufi erau cit de cit utilizabile insa aveau niste etichete contradictorii,
o eticheta arata ca husa pt scaunul spate este sectionat 1/3 - 2/3, iar alta care arata ca este dintr-o bucata.
Intrebarea mea este pt cei care au asa ceva: Este sau nu partea pt scaunul spate sectionat in doua 1/3 - 2/3 sau nu?
Si tot asa si partea pt sezut bancheta spate?
Toate bune[/quote]
deci
pt bancheta spate la spatar este sectionata se deschi fermoarele
(are niste fermoare care se deschid atunci cand vrei sa rabatezi doar o parte din bancheta ) poi nu inteleg de ce iti trebuie sa fie sectionat si sezutul?
la mine s-u potrivit aproape perfect cu mici retusuri facute de mine
P.S. vezi de care iei:te uiti pe cartonasul ala cu desenul ;la cele fractionare iti arata o linie rosie ca si cum le-ar decupa la cele care nu sunt iti arata o bancheta normala .
😊 toate cele bune
Marcika
- Mesaje scrise: 12
- Cont inregistrat: 22 Mai 2006
- Mesaj Privat
inca si persoane in spate trebuie sa misc si partea de sezut, cel putin la mine asa este:
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
In cluj a vazut cineva model care este decupat si la sprijinul pt mina spate?
si daca da unde, eventual o marca sau nume de fabricant?
Toate cele bune.
- alxgudea
- **
- 479 mesaje
- din 14 Jun 2006
- Cluj Napoca
alxgudea
- Mesaje scrise: 479
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Jun 2006
- Mesaj Privat
- chris scooter
- *
- 25 mesaje
- din 21 Apr 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Cluj
chris scooter
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 21 Apr 2007
- Mesaj Privat
- AcidMan
- 641 mesaje
- din 16 Apr 2004
- Astra 2005 Z14XEP
- Bucuresti
AcidMan
- Mesaje scrise: 641
- Masina: Astra 2005 Z14XEP
- Cont inregistrat: 16 Apr 2004
- Mesaj Privat
ca sa nu zic ca in prima seara cand am cumparat masina (nou nota, o bijuterie) a deschis nevasta-mea sticla agitata de fanta si ...
mai mai sa o dau jos din masina 🙄