- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
Dar si la prima afirmatie publica nefondata la adresa cuiva ca e clona, userul acuzator sa fie banat definitiv. Ca asa e normal. Nu poti sa terfelesti public numele unui om si apoi sa te comporti ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Si ca sa stai linistit si sa vorbesc strict de cazul meu, chiar daca de multi am aflat prin confesiune ca sunt userul cutare suspendat, cu prima ocazie cand actiunile lui nu ar fi fost morale, as fi fost primul care i-as fi dat Report.
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaje scrise: 1,067
- Masina: Agila 2001 Z12XE
- Cont inregistrat: 09 Mar 2008
- Mesaj Privat
Asta vroiam sa facem, sa ne mobilizam in a-i depista, asta binenteles ca folosindu-se butonul corespunzator. 😉
- D_M_G
- 2,271 mesaje
- din 13 Feb 2009
- Alta tara
D_M_G
- Mesaje scrise: 2,271
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2009
- Mesaj Privat
- jE
- 8,406 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,406
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Masina:
- Mesaj Privat
Userul dassvalencia a fost suspendat oficial pentru conturi duble. Pentru ce a fost suspendat real nu e treaba mea si nu ma bag unde nu imi fierbe oala. Nu am stat sa ii monitorizez activitatea(am vazut doar ca facea extrem de multe posturi).
Intrucat imi datora 35 de euro, omul asta s-a dat peste cap sa isi faca alt cont, sa faca 10 posturi ca sa imi poata trimite mesaj privat sa imi obtina datele de contact si numarul contului pana nu e suspendat iar. Iti dai seama ca nu mai dadeam eu de el prin Spania sa imi trimta banutii.
Nu mai zic ca initial trebuia sa imi dea numai 32 de euro, ca apoi in semn de multumire sa vrea sa imi trimita 35 si intr-un final sa cheltuie 38 de euro pentru transfer(desi nu convenisem asupra acestui lucru si nu era obligat). Sa reamintesc ca alti useri cu mii de posturi si-au batut joc de alt membru pentru 10 RON si nu au patit nimic? E un exemplu, ca de multe ori, numarul de conturi nu arata calitatea de om. Daca vrei putem discuta si de suspendatii mari si cum mi-au demonstrat ca merita sa fie mai mult pe acest forum decat multi de aici.
Mie chiar imi pare rau de multi membri mari renegati(Biela and Co) si ma bucur ca i-am regasit pe forum desi stau mai retrasi. Nu ma deranjeaza daca ii gasiti, insa grija cand dati exemple fara acoperire. De aceea ar fi bun un consens ca daca se dovedeste ca nu e clona cel acuzat, userul acuzator public(care nu foloseste Report, MP) sa dispara definitiv de pe forum. Si ca initiator al acestui topic, ar fi bine sa te pronunti si tu asupra acestui aspect.
- PL500
- 1,151 mesaje
- din 19 Mai 2006
- Agila 2001 z12xe 1.2i
- CURTEA DE ARGES
PL500
- Mesaje scrise: 1,151
- Masina: Agila 2001 z12xe 1.2i
- Cont inregistrat: 19 Mai 2006
- Mesaj Privat
sa reprezinte o problema - pana la urma are si el dreptul la reabilitare
Singura sectiune sensibila a forumului vis a vis de userii dublii sau recreati este ,,Piata opel", loc din care
isi pot alege noi victime.
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaj Privat
Culmea, chiar moderatorii accepta cu destul de multa seninatate asta, lucru la fel de interesant.
Posibil ca sa existe unele reguli nescrise ale forumului pe care le accept "fara discutii", dar acestea nu trebuie sa contravina atat de flagrant cu regulamentul afisat.
In schimb "daca se dovedeste ca nu e clona cel acuzat, userul acuzator public(care nu foloseste Report, MP) sa dispara definitiv de pe forum", adica cel care indrazneste sa suspecteze un clona sa moara. Tin minte un tigan care furase, se jura sa-i sara ochi cui l-a vazut. Ce mijloace am eu sa dovedesc clona, cand e cu mult mai simplu sa gasim un prieten care sa si-o asume. Il mai tineti minte pe Chelu care dadea in noi cu diversi sustinatori autocreati? Toti se sustineau, toti se cunostea, iar daca era nevoie sunt convins ca si-i aduna pe toti ca sa ni-i arate.
Moderatorii sau adminul are parghiile necesare pentru ai depista, bazate pe diverse filtre.
Dar hai sa discutam atunci despre motivele care il determina pe un membru de asi mai crea un cont.
1- a fost suspendat pe drept sau pe nedrept si vrea in continuare sa aiba acces la facilitatile forumului
2- are ceva de vanzare si mai stiu eu ce avantaje ii poate crea al doilea cont
3- a intrat intr-o discutie mai aprinsa si din lipsa de alti sustinatori si-i creaza singur
4- nu indrazneste sa intepe pe cineva de pe contul principal si creaza unul pentru lucruri mai delicate(ex. hartuirea unui user pentru a urmari suspendarea lui)
Va rog sa completati dumneavoastra lista, cu dorinta de a sustine care dintre motive vi se par acceptabile si de ce?
- lucio85
- 4,964 mesaje
- din 14 Feb 2010
- Astra 2010 a17dtr
- Gorj
lucio85
- Mesaje scrise: 4,964
- Masina: Astra 2010 a17dtr
- Cont inregistrat: 14 Feb 2010
- Mesaj Privat
urmaresc topicul inca de cand l-ai deschis, inclusiv discutiile de aici Moderatori, Admini - Plangeri & Pentru Admin dar eu tot nu inteleg unde e problema ta???
Ce rost isi are acest topic si discutiile purtate aici, atat timp cat esti un simpul utilizator care beneficiezi de informatiile existente in acest forum si daca vrei sa ajuti pe cineva bine daca nu ,,NU,,
Nu stiu de ce am impresia ca topicul asta e facut la ,,caterinca,, doar asa sa mai strangi niste posturi 😳
nu mi-o lua in nume de rau dar este exact ca atunci cand te duci la o petrecere mascata unde cel care este gazda are muti invitati si tu te duci la el si ii zici stii ala cu MASCA lu' ZORRO, stiu eu ca e ala de te-a batut acum 2 ani, da-l afara.
PS
cum au zis si colegi mai sus nu exista forum pe care sa nu fie si ,,clone,, depistarea si blocarea lor e treaba ADMINULUI & MODERATORILOR iar noi ca utilizatori daca avem vre-o banuiala avem butonul de raport pe care eu unu il folosesc de fiecare data cand consider ca ceva e suspect 😎
- jE
- 8,406 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaj Privat
De ce nu vrem sa discutam despre asta? Oare chiar atatia reabilitati exista, si nu trebuie sa le protejam identitatea? Ce rost mai au suspendarile difinitive? Ne apara pe noi ceilalti de cei rai sau da posibilitatea suspendatului de a isi creeze o noua imagine?
Am intrebat, care sunt motivele pentru care se creaza conturi duble si care sunt rezonabile in a fi acceptate?
Unul dintre ele ar fi cand userul are o datorie si nu stie cum sa faca sa ma contacteze pentru asi onora datoria. Propun deschiderea contului vechi (@dassvalencia) si inchiderea celui nou, daca tot nu il putem opri sa activeze.
Inchideti subiectul si va jur ca nu o sa mai vorbesc despre asta.
Nu ma intereseaza subiectul atata timp cat nu ma afecteaza in mod direct.
- cangri
- 5,405 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,405
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
2.Adminii au o viata personala.Nu au timp sa verifice fiecare user nou sa vada daca e duplicat sau nu.Poate daca ar fi platiti pentru asa ceva si-ar face timp.
3.Suspendarile se dau ca avertisment.Nu ca banare definitiva pe C.O.
4.Nu vad cu ce imbunatatim valoarea forumului incepand o vanatoare de "vrajitoare"
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaj Privat
2.Adminii au o viata personala.Nu au timp sa verifice fiecare user nou sa vada daca e duplicat sau nu.Poate daca ar fi platiti pentru asa ceva si-ar face timp. (La fraza a doua raspuns de la primul punct. la ultima prima iti dau drepate, si la ultima nu comentez)
3.Suspendarile se dau ca avertisment.Nu ca banare definitiva pe C.O.(suspendarile temporare se dau ca avertisment)
4.Nu vad cu ce imbunatatim valoarea forumului incepand o vanatoare de "vrajitoare"(asta imi place cum suna 😂 si de aceea iti dau dreptate)
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Masina:
- Mesaj Privat
- lucio85
- 4,964 mesaje
- din 14 Feb 2010
- Astra 2010 a17dtr
- Gorj
lucio85
- Mesaje scrise: 4,964
- Masina: Astra 2010 a17dtr
- Cont inregistrat: 14 Feb 2010
- Mesaj Privat
1.Nu ai cum sa opresti oamenii sa faca conturi duble,triple,e.t.c. (nu ma pricep dar banuiesc ca exista programe care fac automat acest lucru, IP, adresa de mail, etc)
cum blochezi un user care isi face 10 adrese de yahoo, si implicit se inregistreaza cu ele pe CO, ?
ce ii faci lu unu de are IP dinanmic?, ce le faci celor de folosesc diverse programe care nu inregistreaza locatia?
ai zis singur NU Ma PRICEP daca vrei sa ajuti intr-un fel foloseste butonul cum facem si noi restul sau vino cu o solutie, ca asa cum zicea si colegul @cangri vanam ,,vrajitoare,,
PS
cred ca ar trebui inchisa discutia daca colegul nostru @Furdui s-a lamurit ca ce doreste nu se poate 😎
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaj Privat
- Bunicu
- 2,178 mesaje
- din 11 Dec 2008
- Astra 2003 Y20DTH
- Ialomita
Bunicu
- Mesaje scrise: 2,178
- Masina: Astra 2003 Y20DTH
- Cont inregistrat: 11 Dec 2008
- Mesaj Privat
Daca nu aici, da-mi in privat sau, in mail sau, daca nu mie, altui moderator . Dar te rog sa si argumentezi!
Poate asa iese ceva. ...zic si eu.
- jE
- 8,406 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
Furdui, chestia cu clonele e ca si furtul din buzunare in troleu. Nu poti pune un politist langa fiecare om din troleu. In final, pe hotu' ala care sare calu' tot il prinzi... Asa e si cu conturile clona. Nu ai cum sa elimini fenomenul, poti doar sa il tii sub control.
Nu inteleg vehementa ta. Eu sunt pragmatic, Sunt chestii pe care le pot controla, si sunt chestii pe care nu le pot controla. nu o sa imi tai venele pentru ca nu pot controla o anumita chestie, asta-i viata.
Sunt de acord cu daniel si cu bunicu', nu va grabiti sa aruncati nume. daca aveti dovezi, argumente, luati legatura cu un moderator (sau, cel mai bine, cu adminii, ei avand acces la niste tool-uri suplimentare prin intermediul carora pot face verificari aprofundate) si prezentati-le situatia
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Masina:
- Mesaj Privat
Ca sa nu existe confuzii, exemplul cu dassvalencia l-am dat doar pentru a arata ca si un membru suspendat poate fi extrem de corect. Nu stiu ce a facut, de ce a fost suspendat si nu am cerut reactivarea mea din simplul motiv ca nu e treaba de simplu membru. Era doar un exemplu.
Legat de conturile fantoma, chiar daca sunt suparat pe moderatori asta nu inseamna ca nu am inca incredere in ei ca vor sta cu ochii in patru la tot ce misca. La fel cum nu inseamna ca am stricat prietenia ce ne leaga(de exemplu acum cateva minute cu Ciprian am stat o ora la telefon).
Rugamintea mea a fost doar sa nu se dea nume public cand se pot raporta altfel. Pana la urma, daca vrea Furdui, ii si spun care sunt clonele de pe forum sa nu mai traiasca cu impresia ca exista un complot sau nu ne pasa.
Cum spuneam si in partea cealalta, dincolo de inversunarea si totodata frumusetea acestui forum exista viata reala. De aceea i-am si spus lui Furdui sa ma parasca la Mr.Opel si nu e nici o pierdere nici pentru forum si nici pentru mine daca ma suspenda si definitiv. Avem atatea de facut, de la dat cu matura si pana la salvat vieti(meserii la fel de nobile si importante).
- Furdui
- OP
- 1,067 mesaje
- din 09 Mar 2008
- Agila 2001 Z12XE
- Hunedoara
Furdui
- Mesaj Privat
Imi pare rau ca nu se poate cita ultimul post, ca de multe ori e necesara citarea unor anumite idei din discutie.
Nu sunt eu paracios. De unde ideea asta? Posibil ar trebui sa-i multumesc lui @pefo pentru reclama facuta, dar "alea iacta est" si nu vreau sa mai comentez. Fiecare din noi suntem piesele unui intreg, de la maturator de strada pana la salvatorul de vieti, dar inca o data va zic domnule doctor, nu am ce sa va reprosez ca sa va doresc suspendarea, asa ca va rog sa nu ma mai suspectati in acest sens.
Alt lucru demn de mentionat e ca, ca ma bucur ca "focul de paie" s-a stins si zbucimul deschiderii acestei discutii incepe sa pãleascã. E anormal ca o problema a tuturor, spinoasa de altfel, sa fie tratata ca pe o normalitate.
In continuare vom discuta despre periculozitatea acestui aspect, si nu despre normalitatea lui.
Fiindca discutia asta e urmarita de minim trei moderatori, si sase membri intreb:
Este normal ca un user sa aiba conturi duble?
PS- raspundeti simplu, da sau nu! Explicatiile complica simplitatea si painjenesc realitatea.