Lun 20 Feb, 2012 2:17 pm
imi cer scuze ca nu am mai urmarit topicul insa raspunsul l-ai primit de la Adrian si intr-adevar atunci m-a costat 1300 Eur cu tot cu manopera. Pompa reconditionata la Bosch Satu Mare cu pompa defecta la schimb si de atunci am facut 70.000 km fara probleme. Sigur ca de atunci au mai aparut tot felul de service-uri sau persoane care se "baga" la astfel de pompe, am vazut si aici, insa nu pot da sfaturi in legatura cu acestia. Pana la urma depinde de fiecare cati bani are sau cati bani vrea sa bage in reparatie. In 2007 era cineva la Ploiesti care se ocupa cu reparatul pompelor (si acela cred ca le facea la negru undeva in Sinaia pentru partea mecanica) si reprezentanta Bosch la Satu Mare care, foarte important, oferea si garantie 18 luni indiferent de numarul de km. Ambele variante erau cam la acelasi pret care pleca de la 200 eur pentru partea electronica si ajungea pana la 1000 eur inlocuirea cu o pompa reconditionata. Mai era varianta SH insa fara garantie care costa in jur de 500 eur.