Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra B
  • pustiu_pst

• Mesaje scrise: 2,841
  • Masina: Vectra 2001 z18xe/x16xelT
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 17 Dec 2010

• Mesaj Privat
tonishor a scris:salutare colegii!am si eu o intrebare.cand actionez geamuril(cele de pe fata ca sunt electrice) nu se coboara uniform.se lasa de de o parte mai jos si dupa aceea trebuie ridicate cu mana...ce credeti ca ar putea fii?multi au zis ca ar fii macaraua.va multumesc!

Macaraua are un surub mare intr-o parte pe o gaura"variabila" adica merge reglata macaraua. De acolo mai ridici/cobori macaraua, fa cateva teste asa si cand vezi ca merge perfect strangi acel surub in pozitia aceea.

Bafta!
Skip ads

• ssergiiu

• Mesaje scrise: 429
  • Masina: Vectra 1997 x18xe
  • Cont inregistrat: 16 Dec 2011

• Mesaj Privat
A sarit geamul de pe macaraua trebuie pus inapoi cred ca ai bratul indoit de la macaraua si a sarit de pe el.
  • zango

• Mesaje scrise: 92
  • Masina: Vectra 1996 X16SZR
  • Cont inregistrat: 13 Nov 2011

• Mesaj Privat
am mai patit si eu la fel la o vectra , si erau bucsile de teflon (cele albea pe care culiseaza macaraua) fff uzate si pleca geamul mai mult
  • pirvu_daniel

• Mesaje scrise: 4,578
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2008

• Mesaj Privat
Oricum trebuie sa desfaci usa. Nu il mai misca in sus/jos ca poate iti cade de tot cand nu ai chef/timp sa umbli la ea.
  • bennydrag

• Mesaje scrise: 7
  • Masina: Astra 2009
  • Cont inregistrat: 11 Sep 2013

• Mesaj Privat
Buna ziua,
1== va rog sa ma ajutati si pe mine! la masina mea atunci cand opresc masina geamul de la sofer se lasa dupa cel inchid trebuie sa-l inchid la impulsuri scurte.Exista cumva CEVA care atunci cand inchid din telecomanda sa ridice si geamurile automat?
2== doresc sa-mi pun GAZ pe masina,am un opel astra caravan -G cu motor tip Z16 XEP CARE SUNT RISCURILE am gasit o instalatie care a fost omologata de OPEL==TOMASSETO LUXURY
  • john3976

• Mesaje scrise: 132
  • Masina: Vectra 1997 x16xel
  • Cont inregistrat: 23 Jun 2011

• Mesaj Privat
la intrebarea 1 geamurile culiseaza greu si au un sistem antiprindere mana,cap samd si se deschid la trei sferturi...adica geamul merge ingreunat si simte ca a prins ceva si automat se duce la trei sferturi in jos pt a evita accidente.verifica culisarea geamurilor pe garnituri si inauntru sa nu fi prins macaraua ceva,cablu sau alte chestii.
la2 problema este sa stie ala care iti monteaza instalatia ce face...exista posibilitatea sa iti fisurezi galeria de admisie.asta stiu din ce am vazut la mai multi cu gaz si pe vectra si pe astra...in general cele euro 4 cu z in fata la cod.de ex pe x16xel merge fara probleme.mai multe ,eu nu stiu sa-ti spun.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Vectra
  3. Vectra B

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR