- bavarezu
- OP
- 524 mesaje
- din 22 Dec 2007
- Bucuresti
bavarezu
- Mesaje scrise: 524
- Locatie: Bucuresti
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat
- Shiva
- ****
- 1,977 mesaje
- din 22 Aug 2009
- Corsa 2002 Z12XE
- Cluj
Shiva
- Mesaje scrise: 1,977
- Locatie: Cluj
- Masina: Corsa 2002 Z12XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Aug 2009
- Mesaj Privat
- cangri
- *******
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Locatie: Bucuresti
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- DB77AAA
- *******
- 6,682 mesaje
- din 19 Jan 2007
- Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Dambovita
DB77AAA
- Mesaje scrise: 6,682
- Locatie: Dambovita
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH 200CP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Jan 2007
- Mesaj Privat
Principalul castig al micilor abatoare/fabrici de mezeluri ce nu au un contract cu supermagazine e adus prin injectarea in carne a apei cu sare, implicit greutate suplimentara. Nu suna asa grav.
Problema vine chiar de la marile abatoare/fabrici de mezeluri, ce pe langa apa cu sare injecteaza/adauga si alte minunatii. Deh, au chimisti priceputi.
Dar, pana la urma trebuie sa moara omul din ceva, de la tigari nu, de la cafea nu, de la viata agitata nu, barim sa fie de la mancare. Stiti, e o vorba, "suntem ceea ce mancam".
Problema vine chiar de la marile abatoare/fabrici de mezeluri, ce pe langa apa cu sare injecteaza/adauga si alte minunatii. Deh, au chimisti priceputi.
Dar, pana la urma trebuie sa moara omul din ceva, de la tigari nu, de la cafea nu, de la viata agitata nu, barim sa fie de la mancare. Stiti, e o vorba, "suntem ceea ce mancam".
- cangri
- *******
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Locatie: Bucuresti
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- ksper
- ****
- 1,708 mesaje
- din 07 Aug 2008
- Vectra 1997 x20xev
- Arges
ksper
- Mesaje scrise: 1,708
- Locatie: Arges
- Masina: Vectra 1997 x20xev
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Aug 2008
- Mesaj Privat
Va salut. Am taiat si transat(nu singur, sa nu ma intelegeti gresit), diferite animale la viata mea, porc-miel-gaina-vitel-caprioara-iepure si multe. Stiu destul de bine si voi dealtfel, cum era carnea de la aceste animale, stiind sa facem diferenta intre o carne de vita si una de porc. Acum, trec prin marile supermarketuri si ma uit prin aceste rafturi atat cu mezeluri, cat si de carne. Sunt practic PICTATE, asa de bine arata. Stiu de la parinti-bunici ca se facea pastrama NUMAI din carne de oaie. Acum vad prin acestea magazine, pastrama de porc, pastrama de pui, pastrama de curcan. Fel si fel de tampenii. Pana si micii acum sunt cu hartie igienica. Asta este...ne-o facem cu mana noastra. In acest fel nu mai este tras nimeni la raspundere pentru genocid.
- bavarezu
- OP
- 524 mesaje
- din 22 Dec 2007
- Bucuresti
bavarezu
- Mesaje scrise: 524
- Locatie: Bucuresti
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Dec 2007
- Mesaj Privat