Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • dassvalencia

• Mesaje scrise: 368
  • Masina: Astra 2004 z17DTL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 31 Jan 2012

• Mesaj Privat
Cei din moldova...suceava , siret, radauti...Sighetu marmatiei, Sariti gardu la ucraineni... si acolo aveti combustibil mult mai ieftin ca-n romanica noastra/voastra draga 😎
Skip ads

• ionutxxl

• Mesaje scrise: 1,255
  • Masina: Vectra 2004 y20dth
  • Cont inregistrat: 04 Apr 2008

• Mesaj Privat
Sarim,sarim la Ucraineni..ca la noi e jale... 😠
  • dassvalencia

• Mesaje scrise: 368
  • Masina: Astra 2004 z17DTL
  • Cont inregistrat: 31 Jan 2012

• Mesaj Privat
Azi am vizionat stirile la TV si am vazut si eu reportajul despre majorarea preturilor combustibilor.
Si am facut o comparatie de preturi de carburanti intre spania si romania...
In spania 1 litru de motorina costa 1,25 EURO CENTI
In romanica 1 litru de motorina costa 5.96 Ron. Deci aproximativ 1,45 - 150 Euro centi.
Cred ca intr-un final , o sa ne mutam in Statele Unite ! 😃 unde 4 litrii.. costa 50 de centi 😃 (Din auzite)
  • pustiu_pst

• Mesaje scrise: 2,742
  • Masina: Vectra 2001 z18xe/x16xelT
  • Cont inregistrat: 17 Dec 2010

• Mesaj Privat
Decat sa mai alimentez de la LUKOIL, mai bine fac in rezervor:)) daca le-a inghetat si pompa de 95 😊))))
  • D_M_G

• Mesaje scrise: 2,271
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 13 Feb 2009

• Mesaj Privat
Bãsescu declarã rãzboi Petrom: Am rupt orice legãturi cu ei, fac profit excesiv în vreme de crizã

"Astãzi am venit cu Loganul. ªi Loganului ºi Duster-ului eu le pun benzinã. Eu sunt cel care a rupt orice legãturã cu Petrom pentru excesul de profit pe care l-a avut în perioadã de crizã. Nu-mi place politica OMV, este incorectã. Nu poþi sã ceri unei firme sã fie 100% sã fie moralã, dar nici nu poþi sã-mi arunci în faþã preþul mondial al petrolului este 120 de dolari, când tu îl extragi cu 16 dolari din þarã. Am avut aceastã discuþie cu patronul OMV. Din pãcate, contractul este scris aºa încât nu se poate face ceva", a declarat Traian Bãsescu, la Pro Tv.

Daca este sincer, acest contract cu hotii de la OMV expira in 2014, sa vedem cum se va renegocia!
  • CristiNistor

• Mesaje scrise: 262
  • Masina: Astra 2007 Z14XEP
  • Cont inregistrat: 29 Mai 2009

• Mesaj Privat
E cam ipocrit Basescu la faza asta. Statul castiga din profitul ala 16% sub forma de impozit plus o bucata zdravana daca se redistribuie tot profitul. Plus un TVA mai mare daca pretul este mai mare. Sa vii sa spui ca e incorect ca incasezi mai mult bani mi se pare ipocrizie crasa. Avem organisme ale statului care pot monitoriza anumite aspecte ale pietii si pot lua decizii legale daca sunt incalcate anumite legi. S-a mai auzit ceva de amenda de la CC pentru petrolisti? Inca nu, si a trecut mai mult de doua luni de la verdict. Singura solutie eficienta, NU mai alimentam o perioada de timp de la niciun benzinar si preturile vor scadea. Din punctul meu de vedere reprezentantii statului nu ne pot ajuta prea mult in privinta scaderii preturilor la carburanti.
  • D_M_G

• Masina:

• Mesaj Privat
"contractul este scris aºa încât nu se poate face ceva"
Dicolo de ipocrizie si beneficiile statului, nu trebuie uitat ca ordinarul de Nastase si clica lui rosie au semnat clauze aditionale la acest contract, ce nu pot fi atacate pe nici o cale legala! Binenteles ca toate aceste clauze nu faforizeaza pe nici un roman....au favorizat doar conturile personale ale lui Bombonel si a clicii lui rosii...
Daca prim ministrul ce va fi in 2014 v-a avea capul pe umeri, ar putea renegocia acest contract !

L.E.
Aici iti dau dreptate! Nastase trebuia sa ajunga in instanta pentru acest contract iar vinovatii sunt in primul rand cei din justitie, cat si puterea actuala!

Ultima modificare făcută de D_M_G la Dum 11 Mar, 2012 11:32 am, modificat de 2 ori în total
  • CristiNistor

• Mesaje scrise: 262
  • Masina: Astra 2007 Z14XEP
  • Cont inregistrat: 29 Mai 2009

• Mesaj Privat
Bun, cu asta suntem de acord cu totii, dar a fost judecat si condamnat cineva pentru asta? In afara de judecata morala din partea noastra, in rest nu s-a intamplat nimic. In concluzie, nu se poate spune dpdv legal ca este in defavoarea romanilor acel contract 😊.
  • liberlamare

• Mesaje scrise: 3,539
  • Masina: Zafira 2006 1.9 DT
  • Cont inregistrat: 23 Mai 2007

• Mesaj Privat
credeti ca noi am vrut sa vindem Petrom ? Sa fim seriosi.
  • artagnan

• Mesaje scrise: 128
  • Masina: Astra 2003 Z16SE
  • Cont inregistrat: 16 Mai 2010

• Mesaj Privat
liberlamare a scris:credeti ca noi am vrut sa vindem Petrom ? Sa fim seriosi.

Off Topic: tare mult imi place avatarul tau... acum ma si bate gandul sa-mi fac un astfel de tricou 😊
  • tonytm

• Mesaje scrise: 4,479
  • Masina: Signum 2005 Z19DTH 190CP
  • Cont inregistrat: 10 Oct 2007

• Mesaj Privat
Petrom trebuia vandut. Daca ramanea in posesia statului, profit nu se facea pentru ca romanul de la stat stie capusa orice institutie. Si ne trezeam dupa 20 ani cu un petrom depasit tehnologic, care nu a produs in 20 de ani niciun ban pentru stat si e pe cale sa moara. (a se vedea minele din Valea Jiului). Daca Petrom-ul privat nu investea din timp, nu extragea petrol astazi cu 16 $. Economia e foarte perversa si te pedepseste daca nu investesti.

PS: acelasi lucru se intampla la Hidroelectrica. Profit ciuciu, investitii ciuciu. In schimb femeia de serviciu are 2000 RON salariu. Si Hidroelectrica are un potential inimaginabil de profit (poate mai mare decat Petrom). Profit care poate ajunge la stat, sau poate ramane in continuare la baietii destepti si restul capusarilor din institutie.
  • liberlamare

• Mesaje scrise: 3,539
  • Masina: Zafira 2006 1.9 DT
  • Cont inregistrat: 23 Mai 2007

• Mesaj Privat
artagnan a scris:

Off Topic: tare mult imi place avatarul tau... acum ma si bate gandul sa-mi fac un astfel de tricou 😊

cam riscat sa iesi cu el in public.
  • D_M_G

• Masina:

• Mesaj Privat

Esti constient de asta nu? 😊 😊 😊
Ce ar mai fi de zis...iesirea publica a lui Basescu poate avea urmari mult mai mari decat protestele soferilor! Dar asa e la noi...oricum o dai, nu este bine!
  • artagnan

• Mesaje scrise: 128
  • Masina: Astra 2003 Z16SE
  • Cont inregistrat: 16 Mai 2010

• Mesaj Privat
liberlamare a scris:
artagnan a scris:

😊 un pic poate...
  • cornel.m

• Mesaje scrise: 242
  • Masina: Astra 2001 y20dth
  • Cont inregistrat: 20 Apr 2010

• Mesaj Privat
am editat si am postat apoi aici https://www.clubopel.com/vie...p=1671364#1671364
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Chestionar

De la cine sa nu mai cumparam deloc.NIMENI NIMIC ! ! !
OMW 51%
Petrom 23%
Lukoil 9%
Agip 1%
MOL 6%
Rompetrol 5%
102 voturi

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads