alex2502
- Mesaje scrise: 24
- Masina: Astra 2015 14XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Dec 2008
- Mesaj Privat
Salutare!
Acum o luna am intrat si eu in posesia unui opel corsa B din 1999 si am primit decat o singura cheie cu cip.As vrea sa imi fac o copie ca nu se stie niciodata...Intrebarea mea este daca ma poate ajuta cineva din Bucuresti cu o programare la un cip id40(am inteles ca este).Daca ma puteti ajuta si cu un pret,ar fi perfect
Multumesc!
Acum o luna am intrat si eu in posesia unui opel corsa B din 1999 si am primit decat o singura cheie cu cip.As vrea sa imi fac o copie ca nu se stie niciodata...Intrebarea mea este daca ma poate ajuta cineva din Bucuresti cu o programare la un cip id40(am inteles ca este).Daca ma puteti ajuta si cu un pret,ar fi perfect
Multumesc!
Vanity
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Corsa 1998 X10EX
- Cont inregistrat: 20 Dec 2011
- Mesaj Privat
alex2502 a scris:Salutare!
Multumesc!
Multumesc!
Am facut eu copie de curand dupa ce am avut o intamplare neplacuta (am uitat SINGURA cheie in masina), am reusit sa fac o copie cu cip la BricoStore Calarasi. A costat ~160 lei.
Corsa B, '98 X10EX
- tomescuadi
- **
- 90 mesaje
- din 14 Oct 2011
- Corsa 1996 C12NZ
- Brasov
tomescuadi
- Mesaje scrise: 90
- Masina: Corsa 1996 C12NZ
- Cont inregistrat: 14 Oct 2011
- Mesaj Privat
- scorpion dsi
- *
- 31 mesaje
- din 16 Feb 2010
- Corsa 1994
- Bucuresti
scorpion dsi
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Corsa 1994
- Cont inregistrat: 16 Feb 2010
- Mesaj Privat
Vanity
- Mesaj Privat
tomescuadi a scris:Vanity in pret a intrat doar programarea sau si cheia? Cum au stiut sa-ti faca programarea fara CAR PASS? Au citit cumva codul cipului original sau cum? Nu de alta, dar si eu vreau sa fac o copie dupa cheia mea si nu prea-s dispus sa dau 100 de euro la reprezentanta...
160 lei cu totul. CIP , cheia in sine si manopera.
Din cate am tras eu cu ochiul, pune cheia intr-un aparat iar acel aparat citeste cod-ul cipului. Acel cod este "scris" pe un CIP gol care apoi este introdus in cheie.
- tomescuadi
- **
- 90 mesaje
- din 14 Oct 2011
- Corsa 1996 C12NZ
- Brasov
tomescuadi
- Mesaje scrise: 90
- Masina: Corsa 1996 C12NZ
- Cont inregistrat: 14 Oct 2011
- Mesaj Privat
Vanity a scris:
Din cate am tras eu cu ochiul, pune cheia intr-un aparat iar acel aparat citeste cod-ul cipului. Acel cod este "scris" pe un CIP gol care apoi este introdus in cheie.
Hmmm...multumesc mult de lamuriri! O sa incerc si eu sa caut prin Brasov, ar trebui sa existe. Cei la care ti-ai facut cheia au firma mai mare (filiale prin alte judete)? Daca crezi ca ar avea si prin Brasov da-mi un PM cu numele, sa nu se considere reclama.
Multumesc inca odata!
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaje scrise: 1,409
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 07 Jun 2005
- Mesaj Privat
Vanity
- Mesaj Privat
- deleted-11331
- 761 mesaje
- din 03 Nov 2007
deleted-11331
- Mesaje scrise: 761
- Cont inregistrat: 03 Nov 2007
- Mesaj Privat
Vanity a scris:
Intrebare logica, de ce nu e recomandat clonarea cipului ?
Astept un raspuns, tot logic.
si eu as fi interesat de chestia asta... de ce nu ? isi pierde memoria in timp.. ?
pascaru_val a scris:@alex2502 te pot ajuta eu daca nu ai facut-o. Din cate stiu eu, nu e recomandabila clonarea chipului (cum a facut @Vanity) ci adaugarea unuia nou.
Intrebare logica, de ce nu e recomandat clonarea cipului ?
Astept un raspuns, tot logic.
alex2502
- Mesaj Privat
Multumesc pt raspunsuri si scuze pentu intarziere,dar am fost prins cu sesiunea,munca si nu prea am mai avut timp sa stau si pe forum .
Acum stau cam slabut cu banii.Intr-o saptamana asa o sa fac si eu rost de bani.Da,si eu am auzit ca trebuie un cip nou si acela trebuie programat.pascaru_val,poti sa-mi spui cat ma costa cheie+cip+programare?
Acum stau cam slabut cu banii.Intr-o saptamana asa o sa fac si eu rost de bani.Da,si eu am auzit ca trebuie un cip nou si acela trebuie programat.pascaru_val,poti sa-mi spui cat ma costa cheie+cip+programare?
- pascaru_val
- 1,409 mesaje
- din 07 Jun 2005
- Astra 2006 Z17DTL
- Bucuresti
pascaru_val
- Mesaje scrise: 1,409
- Masina: Astra 2006 Z17DTL
- Cont inregistrat: 07 Jun 2005
- Mesaj Privat
alex2502
- Mesaj Privat
Sebicorsa
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Corsa 2000 X10XE
- Cont inregistrat: 22 Apr 2012
- Mesaj Privat
Eu am fost in Carrefour in Brasov si costa 250 lei o cheie noua (cica la promotie), insa nu stiu daca iti trebuie sau nu car pass iar la reprezentanta costa 300 lei si 100 lei carpass-ul (care iti trebuie si eu nu-l am).Am gasit cheie cu cip la fel ca a mea (are un cod pe ea - 770), noua netaiata pe net cu 80 lei cu tot cu tansport. Si m-am dus la ala din Carrefour, si face "cat sa-ti iau...hai ca-ti iau doar 200 lei pe taiat si setat cheia, dar nu stiu daca merge, nu-ti garantez daca nu iei cheie de la mine" de parca banii cresc in copaci. Auzi, ce favoare imi facea el...imi seta o cheie cu 200 lei, cheie care costa 70 lei. Stie cineva pe unde sa fac in Brasov o alta cheie pt masina dar la un pret mai normal, nu asa nesimtit? accept orice fel de propuneri. Va multumesc anticipat...
odo13tz
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Corsa 1996
- Cont inregistrat: 30 Mai 2012
- Mesaj Privat
webover
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Corsa 1996 C14NZ
- Cont inregistrat: 02 Oct 2010
- Mesaj Privat