sportivu1986 a scris:Cristi,
1.sa intaleg ca pe corsa mea nu merge nici un alt gid din gama opel, nici macar de corsa d ci doar de corsa c 2005-2006?(intreb asta ca am pe cineva cu un shrot destul de mare)
2.Daca as face rost de un astfel de gid si nu este resetat ai putea sa il montezi si sa-l imperechezi cu cd-ul, bineantales contra cost(doar sa imi mearga in continuare comenzile pe volan)
3.Daca nu gasesc gid pe un bid de la tine ai putea sa imi faci bc-ul?mi-ar afisa si consumul instant?
4.Tid-ul de pe alta masina mai trebuie imperecheat cu cd-ul meu intreb ca o ultima varianta deoarece am luat masina cu display-ul defect?😊
Merci!
Sa le luam pe rand ...
1. Corsa-C foloseste NUMAI
TID (ceas, data, info radio),
GID(ecran grafic care suporta BC) si
CID (ecran color pentru navigatie). Oricare in afara de TID este special si numai pentru Corsa-C / Combo / Meriva / Vivaro ca sa iti mearga BC-ul.
2. Pentru resetare, aflare cod pot sa te ajut, chiar si cu programarea DACA trimiti audio cu care trebuie imperecheat, pentru montaj, DA, daca vii la TM, altfel va trebui sa gasesti pe cineva la tine.
3. BID nu exista pt. Corsa-C !
4. TID trebuie imperecheat cu audio, vorbim aici de Corsa-C min. 2005, sistem full CAN Bus.
CristianTM.