tamtaru
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Vectra 2006 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Dec 2011
- Mesaj Privat
Vreau sa schimb becuri plafonierei masini din semnatura cu unele cu led. Sunt doua plafoniere una la sofer si una la locurile din spate. A schimbat cineva aceste becuri? Vreau sa stiu cum se desfac aceste plafoniere pentru a evita ruperea urechilor de prindere! Daca cineva a desfacut aceste plafoniere sa ma ajute va rog!
- CapellaCt
- 1,593 mesaje
- din 27 Nov 2007
- Vectra 2004 Z18XE
- Deutschland
CapellaCt
- Mesaje scrise: 1,593
- Masina: Vectra 2004 Z18XE
- Cont inregistrat: 27 Nov 2007
- Mesaj Privat
Click pe link-ul de mai jos:
https://www.clubopel.com/vie...p=1058167#1058167
Puteai sa cauti si tu...
Si daca nu te potolesti cu mesajele in care ne povestesti ce lucrari stii sa faci la cd-player in curand vei putea doar sa citesti forum-ul.
https://www.clubopel.com/vie...p=1058167#1058167
Puteai sa cauti si tu...
Si daca nu te potolesti cu mesajele in care ne povestesti ce lucrari stii sa faci la cd-player in curand vei putea doar sa citesti forum-ul.
tamtaru
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Vectra 2006 Z19DTH
- Cont inregistrat: 12 Dec 2011
- Mesaj Privat
Scuze, nu vreau sa deranjez pe nimeni si nici nu vreau sa fiu un nesimtit care nu a citit regulamentul. Am incercat sa postez la publicitate dar momentan nu pot. Personal m-am lovit de aceasta problema si nu am gasit la nimeni in bucuresti rezolvarea. Incerc sa ajut si pe altcineva daca se loveste de aceasta problema.
Scuze, nu vreau sa deranjez pe nimeni si nici nu vreau sa fiu un nesimtit care nu a citit regulamentul. Am incercat sa postez la publicitate dar momentan nu pot. Personal m-am lovit de aceasta problema si nu am gasit la nimeni in bucuresti rezolvarea. Incerc sa ajut si pe altcineva daca se loveste de aceasta problema.
- Negreanu
- 942 mesaje
- din 07 Mai 2010
- Vectra 2004 Z19DT
- Olt
Negreanu
- Mesaje scrise: 942
- Masina: Vectra 2004 Z19DT
- Cont inregistrat: 07 Mai 2010
- Mesaj Privat
dassvalencia- Suspendat
- 368 mesaje
- din 31 Jan 2012
- Astra 2004 z17DTL
- Alta tara
dassvalencia- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2004 z17DTL
- Cont inregistrat: 31 Jan 2012
- Mesaj Privat
POTI SA FACI TU o instalatie led ALBSTRU sau orice culoare vrei tu, Si foarte ieftin.
DECI: REZISTENTA 470 OHM + LED DE INALTA INTENSITATE. Eu am optat in a face gaura in plastic, dar se poate face si cu o placuta din plastic si led-urile montata pe placuta fara sa faci gaura in plastic cum am facut eu) CULORI: ALBASTRU, GALBEN, ROSU, VERDE, VIOLET, ORICE CULOARE VREI TU!
DECI: REZISTENTA 470 OHM + LED DE INALTA INTENSITATE. Eu am optat in a face gaura in plastic, dar se poate face si cu o placuta din plastic si led-urile montata pe placuta fara sa faci gaura in plastic cum am facut eu) CULORI: ALBASTRU, GALBEN, ROSU, VERDE, VIOLET, ORICE CULOARE VREI TU!