- emil_251
- **
- 110 mesaje
- din 01 Jan 2009
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
emil_251
- Mesaje scrise: 110
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jan 2009
- Mesaj Privat
Toti am fost plecati in concediu .. la rude....prieteni.....in afara granitelor .....si mi-am pus ...mie si acelor persoane abilitate intrebarea urmatoare...de ce motorina si benzina ....au alta calitate in afara tarii.... alimentand de la aceeasi firma ca in Romania
........VA.recomand si va spun prieteneste NU CUMPARATI MOTORINA sau BENZINA ...de la camionagii............stiu ca este mai ieftina si se mai fac economii .......dar o sa aveti probleme la masinile voastre
Ultima modificare făcută de emil_251 la Mar 07 Feb, 2012 4:57 pm
- Lovrin
- **
- 368 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Astra 2001 Z14XE
- Iasi
Lovrin
- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2001 Z14XE
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
dassvalencia- Suspendat
- 368 mesaje
- din 31 Jan 2012
- Astra 2004 z17DTL
- Alta tara
dassvalencia- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2004 z17DTL
- Cont inregistrat: 31 Jan 2012
- Mesaj Privat
Dragul meu coleg, scuze ca am uitat sa mentionez ca in acest moment nu sunt in "ROMANICA".
Deocamdata sunt la caldurica in spania... la capsunele aici avem de toate... mai putin "combustibili de romania"
- pmstelian
- 508 mesaje
- din 23 Aug 2009
- Astra 2006 Z19DTL
- Calarasi
pmstelian
- Mesaje scrise: 508
- Masina: Astra 2006 Z19DTL
- Cont inregistrat: 23 Aug 2009
- Mesaj Privat
Dragul meu coleg, scuze ca am uitat sa mentionez ca in acest moment nu sunt in "ROMANICA".
Deocamdata sunt la caldurica in spania... la capsunele aici avem de toate... mai putin "combustibili de romania"
DA dar combustibili din spania cu ce sunt mai buni?
am inteles ca esti un FAN al SHELL-ului..dar dupa cum NU STI ,pe piata din romania numai sunt de ceva ani buni ...asta inseamna ca trebuie sa ne mutam cu toti in spania?
dassvalencia- Suspendat
- 368 mesaje
- din 31 Jan 2012
- Astra 2004 z17DTL
- Alta tara
dassvalencia- Mesaje scrise: 368
- Masina: Astra 2004 z17DTL
- Cont inregistrat: 31 Jan 2012
- Mesaj Privat
DA dar combustibili din spania cu ce sunt mai buni?
am inteles ca esti un FAN al SHELL-ului..dar dupa cum NU STI ,pe piata din romania numai sunt de ceva ani buni ...asta inseamna ca trebuie sa ne mutam cu toti in spania?
VEZI CA STI? E SI MAI CALD azi au fost - 2 grade... si se simte frigul mai ceva ca-n romania ... din cauza domnisoarei UMIDITATE.
Si nu numai in spania sunt cobustibili de calitate... sunt si in Franta, germania austria poate si la unguri ... dar cica in romania ...sunt varza benzinariile (DIN SPUSELE ALTOR COLEGI)