Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Calibra
  • kafe2zero11

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Calibra 1994
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 28 Nov 2011

• Mesaj Privat
salutare tuturor! problema incepe in felul urmator...in timp ce pun contactu' masinii atunci cand ea e rece e firesc ca acel martor din bord cu motoras sa mi se aprinda...DAR! dupa ce se incalzeste motorul merg 10-20min cu ea si incerc sa-i pun iarasi contacutul...becul NU mai apare...dau la automat BAI nu o ia (invarte in gol)! DAR...daca apas pe butonul telcomenzii de la inchidere APARE (si se aude un clik,undeva prin partea dreapta jos la picioarele pasagerului din dreapta),apoi o ia la sfert...asta mi se intampla numai cand motorul e cald,la rece apare singur fara sa mai actionez butonul dp telecomanda...Am inteles ca ar fi un releu cv de genu 😶

• catalinpav66

• Mesaje scrise: 759
  • Masina: Vectra 2006 z30dt
  • Cont inregistrat: 29 Oct 2008

• Mesaj Privat
Calibra si Vectra A au avut telecomanda impreuna cu alarma de fabrica. O telecomanda neagra cu un singur buton. Alarma de fabrica taie electromotorul,pompa de benzina si calculatorul motorului. Pentru fiecare exista cate un releu. Ai nevoie de un electrician sa-ti desfaca modulul de alarma si sa puna pe direct releul calculatorului de la motor. Daca iti scriu numarul de telefon m-il sterge cineva care are service asa ca intreaba-l pe el mai multe
  • kafe2zero11

• Mesaje scrise: 4
  • Masina: Calibra 1994
  • Cont inregistrat: 28 Nov 2011

• Mesaj Privat
ms mult de tot!
Skip ads

1. Home
  2. Opel Calibra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!