- tonytm
- 4,479 mesaje
- din 10 Oct 2007
- Signum 2005 Z19DTH 190CP
- Timis
tonytm
- Mesaje scrise: 4,479
- Masina: Signum 2005 Z19DTH 190CP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Oct 2007
- Mesaj Privat
- S.Andrei
- **
- 200 mesaje
- din 27 Mai 2008
- Astra 2002 y17td
- Hunedoara
S.Andrei
- Mesaje scrise: 200
- Masina: Astra 2002 y17td
- Cont inregistrat: 27 Mai 2008
- Mesaj Privat
Pe celalta parte nu sunt de acord pentru ca vor interzice o multime de lucruri,unele fara rost:de exemplu o banala poza de pe google.
Si chestia cu opritul pe strada si verificatul telefonului,cred ca e putin trasa de par...Daca sti ca exista un astfel de tratat te cumintesti si nu iei toate lucrurile de pe internet,si daca sti ca esti curat nu esti stresat.Cred ca toti suntem soferi(fiind un astfel de forum),si te opreste politia pentru un cotrol,gata este motiv sa te panichezi ?este dreptul lor.Esti nelinistit daca ai ceva in neregula,dar daca sti ca totul este in ordine,mai esti stresat ?
- blackshaddow
- 670 mesaje
- din 19 Jun 2009
- Tigra 1998 X14XE
- Tulcea
blackshaddow
- Mesaje scrise: 670
- Masina: Tigra 1998 X14XE
- Cont inregistrat: 19 Jun 2009
- Mesaj Privat
nu vedeti oameni buni ca suntem ingraditi din ce in ce mai mult ca niste oi bete la fel ca in tarla ne inchid in strunga apoi ne mulg si ne dau s amancam doar cat vor ei
multi dintre colegi nu o sa inteleaga cele spuse de mine mai sus dar cei care cunosc or sa faca legatura
o sa fim manati de la spate precum animalele care stiu doar sa manance si sa produca foloase omului asa v-om fi noi doar sa muncim fara sa gandim sau s aavem drepturi
nu sunt offtopic dar si acest acord ACTA la fel face ingradeste dreptul omului
cine are salariu bastan isi permite sa cumpere un film sau un cd cu muzica cu drepturi de autor dar majoritatea abea ne ducem traiul de pe o zi pe alta ca la vremea buna am fost destepti de ne-am bagat in rate,abonamente telefonice/TV,internet si alte cele si acum sta masina in fata portii cu rezervorul gol (aici ma refer la mine).
acum sa nu radeti si s ama luati la misto pentru ca pe vremea cand am facut cele de mai sus alta valoare avea salariul de bugetar
eu propun ca cei care sunt de acord sa ne spuna si ce salariu au sau ma rog ce resurse financiare
de exemplu eu ca bugetar nu imi permit sa cumpar lunar 5-10 filme noi la preturile care le au,in schimb daca vine vreun coleg care de exemplu detine o firma cu profit de 100 milioane lei vechi lunar se cam schimba treburile
sanatate si toate cele bune ca nu prea ne vad bine pe zi ce trece
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
EL-GABRY- Mesaje scrise: 1,472
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jul 2009
- Mesaj Privat
Pe celalta parte nu sunt de acord pentru ca vor interzice o multime de lucruri,unele fara rost:de exemplu o banala poza de pe google.
Si chestia cu opritul pe strada si verificatul telefonului,cred ca e putin trasa de par...Daca sti ca exista un astfel de tratat te cumintesti si nu iei toate lucrurile de pe internet,si daca sti ca esti curat nu esti stresat.Cred ca toti suntem soferi(fiind un astfel de forum),si te opreste politia pentru un cotrol,gata este motiv sa te panichezi ?este dreptul lor.Esti nelinistit daca ai ceva in neregula,dar daca sti ca totul este in ordine,mai esti stresat ?
Probabil tu esti tipul de om care are licenta platita si la WinRar.
- tonytm
- 4,479 mesaje
- din 10 Oct 2007
- Timis
tonytm
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
Am fost ironic.
Vreau sa scot altceva in evidenta si anume numarul de programe cu licenta pe care le are in PC.
Cine poate face un calcul cu suma de plata pentru licentele programele utile dintr-un PC homework, incepand cu sistemul de operare? Macar cu aproximatie. Programele pe care le avem majoritatea dintre noi...
- S.Andrei
- **
- 200 mesaje
- din 27 Mai 2008
- Astra 2002 y17td
- Hunedoara
S.Andrei
- Mesaj Privat
El-Garby,de ce vrei sa ne certam ? 😉 Unii produc acele soft-uri in speranta de a le vinde,pentru a castiga bani.Ti se pare normal ca tu sa le iei pe gratis din moment ce in dezvoltarea si realizarea lor au fost nevoie de sume mari de bani ?Ti s-ar parea normal ca tu sa lucrezi pe gratis ?Sunt sigur ca nu.La fel si lor,nu le convine sa lucreze pe nimic.
Repet,sunt unele lucruri care sunt absurde in acest tratat,dar sunt si unele necesare.
Cat despre programele cu licenta,am spus "nu avem",deci ma includ si pe mine.Pe laptop am windows cu licenta + tot ce tine de microsoft cu licenta,doar pentru ca le-am primit de la facultate(un program in parteneriat cu microsoft),dar pe desktop e alta poveste.Daca as avea bani crede-ma ca mi-as cumpara.
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
El-Garby,de ce vrei sa ne certam ? 😉 Unii produc acele soft-uri in speranta de a le vinde,pentru a castiga bani.Ti se pare normal ca tu sa le iei pe gratis din moment ce in dezvoltarea si realizarea lor au fost nevoie de sume mari de bani ?Ti s-ar parea normal ca tu sa lucrezi pe gratis ?Sunt sigur ca nu.La fel si lor,nu le convine sa lucreze pe nimic.
Repet,sunt unele lucruri care sunt absurde in acest tratat,dar sunt si unele necesare.
Nu cred ca ai inteles ideea de ACTA. Pana si diplomatii romani care au semnat, cred ca nu au inteles nimic, semnand in impulsul efectului de turma.
Am spus de la inceput ca ideea de furt intelectual imi repugna.
Doar ca, avand acest tratat in spate, se pot face multe abuzuri.
Nu vreau sa ne certam, e dreptul fiecaruia sa aiba o opinie proprie si personala. Totusi, citeste prin link-urile alea puse de mine, sau altele de pe Google. Citeste si unele comentarii, nu toate sunt aberatii.
Stima.
- Dariescu Claudiu
- 682 mesaje
- din 30 Jun 2008
- Astra 2003 Z18xe
- Iasi
Dariescu Claudiu
- Mesaje scrise: 682
- Masina: Astra 2003 Z18xe
- Cont inregistrat: 30 Jun 2008
- Mesaj Privat
Hai sa-ti spun un lucru cu opritul ca sofer pentru un ,,control de rutina". Am circulat cam in toata Europa, si esti oprit de politie doar DACA AI COMIS O CONTRAVENIE si au PROBE! Iar pentru acel control , nu trebuie sa le arati portbagajul, asa cum au militienii bunul obicei. Dar ce sa-i faci, am ramas cu reflexe comuniste, cind parea normal acel control. Iar acum nu mai conteaza ca pot intra in casa fara mandat. Nu sustin pirateria sau furtul de proprietate intelectuala, care si acum e condamnat, dar legea deschide poarta abuzurilor, adica sa intre in casa fara MANDAT DE PERCHEZITIE de la judecator. Aici e marea buba care nu vreti sa o sesizati!
Dar fiecare cu parerea lui! Bafta si drumuri bune!
- S.Andrei
- **
- 200 mesaje
- din 27 Mai 2008
- Astra 2002 y17td
- Hunedoara
S.Andrei
- Mesaj Privat
In Budapesta,am fost oprit,actele la fel,si m-au pus sa le deschid portbagajul si sa le arat ce am acolo...
Si repet,sunt de acord cu ACTA doar pentru ca asta e cea mai buna metoda de a preveni pirateria.Si m-a repet iarasi,cu acest acord sunt multe lucruri exagerate.
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
Deci, cu toate ca stii ca se vor face abuzuri, tu esti de acord cu acest pact?
http://www.capital.ro/detal...rente-160508.html
- S.Andrei
- **
- 200 mesaje
- din 27 Mai 2008
- Astra 2002 y17td
- Hunedoara
S.Andrei
- Mesaj Privat
- tonytm
- 4,479 mesaje
- din 10 Oct 2007
- Timis
tonytm
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
- S.Andrei
- **
- 200 mesaje
- din 27 Mai 2008
- Astra 2002 y17td
- Hunedoara
S.Andrei
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
- deleted-38151
- 745 mesaje
- din 15 Aug 2009
deleted-38151
- Mesaje scrise: 745
- Cont inregistrat: 15 Aug 2009
- Mesaj Privat
Acum vreo 2 ani un tip din Bucuresti venea pe la mine (inca mai vine) sa-l ajut si mi-a spus ca vom avea probleme cu internetul, ca "va fi inchis" in scurt timp . Uite ca atunci nu l-am crezut si mi s-a parut ciudat ca el credea cu atata tarie si isi facea provizii la greu !Sper sa nu se ajunga acolo .
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
http://www.avaaz.org/en/eu_...kMNKcb&pv=310
Dati traducere la acel articol si cititi-l.
- blackshaddow
- 670 mesaje
- din 19 Jun 2009
- Tigra 1998 X14XE
- Tulcea
blackshaddow
- Mesaje scrise: 670
- Masina: Tigra 1998 X14XE
- Cont inregistrat: 19 Jun 2009
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat