Doru Lucian a scris:apasind incontinu pe pedale sau aleator,nu inseamna ca transmite inpulsuri intrerupte .ma refeream strict la conditia senzorului care poate fi defect sau cablaju intre el si ECU ,slab ,oxidat la pini ,etc,etc
Posibil,oricum nu mai am nervi,am si autodata si TIS ,m-am uitat pe scheme ,nu am gasit nimic ce ar putea fi defect,am curatat cele 3 mufe din prag cu wd-40 ,am ajuns si la ECU,le-am curatat si pe acelea cu wd-40,am fost si la tester,unde a iesit acea p1515,mai mult nu stiu ce sa mai fac.Sper doar sa nu mai apara eroarea pentru ca vreau sa pun tempomant.Daca insa persista,fac trap peste cei 2 pini de la switch ambreiaj si problema este rezolvata.Apropo de trap,problema aceasta are 2 rezolvari:
1-sa fac trap peste cei 2 pini de la ambreiaj
2-am observat ca daca pedala de acceleratie este apasata cativa milimetrii,fara a afecta relantiul,doar cat sa se schimbe pozitia sa,problema dispare,oricat m-as juca cu ambreiajul.Deci cumva in acel senzor din ea,cand este pedala neapasata transmite semnale aiurea la acu,sau pe instalatia electrica se intampla ceva.
Multumesc!