- NeamTuLe
- OP
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaje scrise: 358
- Masina: Astra 2004 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Dec 2007
- Mesaj Privat
- cecenia
- **
- 189 mesaje
- din 20 Aug 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
cecenia
- Mesaje scrise: 189
- Masina: Astra 2002 z16xe
- Cont inregistrat: 20 Aug 2009
- Mesaj Privat
Am auzit la cineva ( nu stiu cat de real este) tot la fel a primit cateva apeluri cu numar ascuns si ar fi sunat la operatorul de la vodafone ( el fiind pe vodafone) si ia rugat sa le spuna nr de pe care a fost apelat pt ca a primit amenintari .. repet nu stiu cat de reala este faza dar poti incerca sa suni la operatorul tau sa pui o intrebare .
- NeamTuLe
- OP
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaj Privat
- townboy
- 587 mesaje
- din 23 Feb 2008
- Astra 2000 X16XEL
- Buzau
townboy
- Mesaje scrise: 587
- Masina: Astra 2000 X16XEL
- Cont inregistrat: 23 Feb 2008
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- NeamTuLe
- OP
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaj Privat
- cecenia
- **
- 189 mesaje
- din 20 Aug 2009
- Astra 2002 z16xe
- Bucuresti
cecenia
- Mesaje scrise: 189
- Cont inregistrat: 20 Aug 2009
- Mesaj Privat
nu stiu daca am voie sa pun link de la alt forum http://forum.softpedia.com/...p/t485446-25.html , in caz ca va fi sters fac si un copy paste de la acel tip care explica cum se poate afla .
citez :
O sa repet ultima oara tehnica pentru care altii iau intre 50 ron si 100 euro / luna
In primul rand trebuie sa ai serviciul de deviere de apel, din partea providerului tau mobil. De exemplu stiu sigur ca Vodafone prepaid nu ofera posibilitatea de a devia apelurile, dar cosmote da.
Apoi, iti faci un cont pe voceonline.romtelecom.ro . Iti trebuie flash versiunea 10 pe PC pt ca e prost rau siteul. Pe Voceonline cand iti faci cont, iti ofera un numar virtual de VoIP. Il vezi pe telefonul virtual in partea de sus si e de forma 0373 xxxxxxx .
Apoi pe telefonul tau mobil formezi **67*0373xxxx# si apesi pe apel. Ca sa explic secventa, "**" deschid o comanda de deviere de apel.
67 este cazul in care ai telefon ocupat sa-i dai reject. Apoi "*" din nou va lega comanda de deviere apel in caz ocupat de numarul de telefon ce urmeaza. In final pui "#" ca sa inchizi comanda si apesi pe tasta de apel.
Cand te va mai suna cineva cu ascuns, dai reject si apoi te uiti pe net in contul tau si ai un buton care se numeste Jurnal Apel...ceva de genul asta. Acolo vei gasi apelul fie la Apeluri Neraspnuse, fie la Casuta Vocala.
In concluzie, treb deviat apelul catre un provider de VoIP care are privacy=off sub asterisc. Atentie : toate apelurile deviate catre nr ala de romtelecom vor fi taxate ca un apel din Vodafone/Orange/Cosmote sau ce mai ai , catre numar de romtelecom.
Dupa primele rezultate da-ti-mi un feedback sa imi povestiti ce moaca a facut ala care v-a sunat cu ascuns. Mie mi se intampla sa ma sune cu ascuns cate un bezmetic, ii dau reject si intru pe site. Dupa cateva minute ma suna iar si incepe sa injure. Ii inchid si il sun eu inapoi. Sa vezi acolo reactie cum il auzi facand pe el .
Si mai jos(pe acelasi forum) niste pers care confirma ca merge varianta scrisa de respectivul .
LE: Dar ce zici de casuta vocala ? so activezi inchizi telefonul si cand te va suna vei primi mesaj indiferent ca a fost sau nu nr privat " ati avut un apel de la nr ..07..
Ultima modificare făcută de cecenia la Vin 13 Jan, 2012 12:22 am
citez :
O sa repet ultima oara tehnica pentru care altii iau intre 50 ron si 100 euro / luna
In primul rand trebuie sa ai serviciul de deviere de apel, din partea providerului tau mobil. De exemplu stiu sigur ca Vodafone prepaid nu ofera posibilitatea de a devia apelurile, dar cosmote da.
Apoi, iti faci un cont pe voceonline.romtelecom.ro . Iti trebuie flash versiunea 10 pe PC pt ca e prost rau siteul. Pe Voceonline cand iti faci cont, iti ofera un numar virtual de VoIP. Il vezi pe telefonul virtual in partea de sus si e de forma 0373 xxxxxxx .
Apoi pe telefonul tau mobil formezi **67*0373xxxx# si apesi pe apel. Ca sa explic secventa, "**" deschid o comanda de deviere de apel.
67 este cazul in care ai telefon ocupat sa-i dai reject. Apoi "*" din nou va lega comanda de deviere apel in caz ocupat de numarul de telefon ce urmeaza. In final pui "#" ca sa inchizi comanda si apesi pe tasta de apel.
Cand te va mai suna cineva cu ascuns, dai reject si apoi te uiti pe net in contul tau si ai un buton care se numeste Jurnal Apel...ceva de genul asta. Acolo vei gasi apelul fie la Apeluri Neraspnuse, fie la Casuta Vocala.
In concluzie, treb deviat apelul catre un provider de VoIP care are privacy=off sub asterisc. Atentie : toate apelurile deviate catre nr ala de romtelecom vor fi taxate ca un apel din Vodafone/Orange/Cosmote sau ce mai ai , catre numar de romtelecom.
Dupa primele rezultate da-ti-mi un feedback sa imi povestiti ce moaca a facut ala care v-a sunat cu ascuns. Mie mi se intampla sa ma sune cu ascuns cate un bezmetic, ii dau reject si intru pe site. Dupa cateva minute ma suna iar si incepe sa injure. Ii inchid si il sun eu inapoi. Sa vezi acolo reactie cum il auzi facand pe el .
Si mai jos(pe acelasi forum) niste pers care confirma ca merge varianta scrisa de respectivul .
LE: Dar ce zici de casuta vocala ? so activezi inchizi telefonul si cand te va suna vei primi mesaj indiferent ca a fost sau nu nr privat " ati avut un apel de la nr ..07..
Ultima modificare făcută de cecenia la Vin 13 Jan, 2012 12:22 am
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Masina:
- Mesaj Privat
- NeamTuLe
- OP
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Masina:
- Mesaj Privat
- NeamTuLe
- OP
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaj Privat
- kerosen0007
- **
- 79 mesaje
- din 05 Sep 2008
- Astra 2010 Z14XEP
- Calarasi
kerosen0007
- Mesaje scrise: 79
- Masina: Astra 2010 Z14XEP
- Cont inregistrat: 05 Sep 2008
- Mesaj Privat
Va salut!
NU recurgeam la gestul actual de a cere ajutorul vostru dar:
- acest idiot posesor al numarului de telefon 0767.942.451 ne streseaza pe mine si sotia mea de o saptamana incontinuu, indiferent de zi-noapte si ora
- am incercat sa ii explic ca a suna pe cineva si a injura cat de mult posibil nu e nici etic si nici moral si mai ales noaptea(noaptea tinem telefoanele deschise pt ca avem bunica batrana si cineva care are grija de ea ..... .
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa-l fac sa renunte la aceste gesturi pe care le face prin a-l suna sau stresa cu mesaje cat de multe posibil , indiferent de ora, poate asa se pune in pielea mea si renunta.
Rog moderatorii sa ma ierte si sa stearga acest topic daca este inadecvat, dar nu mai stiu ce sa fac.
Va multumesc tuturor celor care s-au aflat sau nu in situatia mea si vor sa ma ajute.
NU recurgeam la gestul actual de a cere ajutorul vostru dar:
- acest idiot posesor al numarului de telefon 0767.942.451 ne streseaza pe mine si sotia mea de o saptamana incontinuu, indiferent de zi-noapte si ora
- am incercat sa ii explic ca a suna pe cineva si a injura cat de mult posibil nu e nici etic si nici moral si mai ales noaptea(noaptea tinem telefoanele deschise pt ca avem bunica batrana si cineva care are grija de ea ..... .
Va rog din tot sufletul sa ma ajutati sa-l fac sa renunte la aceste gesturi pe care le face prin a-l suna sau stresa cu mesaje cat de multe posibil , indiferent de ora, poate asa se pune in pielea mea si renunta.
Rog moderatorii sa ma ierte si sa stearga acest topic daca este inadecvat, dar nu mai stiu ce sa fac.
Va multumesc tuturor celor care s-au aflat sau nu in situatia mea si vor sa ma ajute.
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Masina:
- Mesaj Privat
- victor_n
- 979 mesaje
- din 18 Feb 2008
- Astra 2002 z16xe
- Constanta
victor_n
- Mesaje scrise: 979
- Cont inregistrat: 18 Feb 2008
- Mesaj Privat
- kerosen0007
- **
- 79 mesaje
- din 05 Sep 2008
- Astra 2010 Z14XEP
- Calarasi
kerosen0007
- Mesaj Privat
- deleted-4518
- **
- 182 mesaje
- din 15 Jan 2007
deleted-4518
- Mesaje scrise: 182
- Cont inregistrat: 15 Jan 2007
- Mesaj Privat
Nu stiu daca e normal sa-ti raspund in felul asta, dar EXISTA o solutie aproape GRATIS la problema ta.
Necesita 1 buc tel cu symbian (pe altele nu am incercat), 1 buc xSMS v3, o cartela prepay pe care activezi cat mai multe SMS-uri gratis (in reteaua tipului, care pare a fi COSMOTE). Odata ce ti-ai activat 5000 de SMS -uri, intri in program, setyezi nr si-i dai SEND la un nr de 5000 buc. SMS-uri cu o intarziere de 1 sec. Sau cat vrei tu. Consecintele sunt de cele mai multe ori imprevizibile.
Necesita 1 buc tel cu symbian (pe altele nu am incercat), 1 buc xSMS v3, o cartela prepay pe care activezi cat mai multe SMS-uri gratis (in reteaua tipului, care pare a fi COSMOTE). Odata ce ti-ai activat 5000 de SMS -uri, intri in program, setyezi nr si-i dai SEND la un nr de 5000 buc. SMS-uri cu o intarziere de 1 sec. Sau cat vrei tu. Consecintele sunt de cele mai multe ori imprevizibile.
- AlexDmi
- 537 mesaje
- din 25 Feb 2009
- Vectra 2007 Z20NET
- Bucuresti
AlexDmi
- Mesaje scrise: 537
- Masina: Vectra 2007 Z20NET
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
Mama patea asa acum ceva timp in urma! Era unu care ii propunea diferite... intelegeti voi! Si tot asa, suna noaptea tarziu, etc! Am sunat pe acel numar de pe telefonul meu, cu nr. ascuns. Nu raspundea! La al treilea apel i-am lasat mesaj ca intra mesageria! M-am prezentat ca fiind Capitan Apostolescu de la Politie, Crime si investigatii informatice, , si am zis ca apelul este inregistrat, numarul lui pus sub urmarire penala, ca il gasesc usor datorita radiolocatiei celulare, bla, bla, bla, etc! Am folosit niste termeni asa zis tehnici ca ma miram si eu de unde-i scot! Sa nu mai zic cum se uita mama la mine cand recitam poezia!
De atunci mama n-a mai primit nici un telefon!
De atunci mama n-a mai primit nici un telefon!
- kerosen0007
- **
- 79 mesaje
- din 05 Sep 2008
- Astra 2010 Z14XEP
- Calarasi
kerosen0007
- Mesaj Privat
@Rookie - esti tare, la chestia asta nu m-am gandit. multumesc pentru idee.
@AlexDmi - sotia mea foloseste un nokia x6 si un 6303i, nu cunosc daca permit telefoanele filtrare apeluri.
@mariusgmg - buna ideea ta, asa m-a sfatuit un prieten aseara, i-am dat lui nr de tel al inculpatului si nu stiu
mai departe ce s-a intamplat, cert e ca de astazi nu am mai primit nici un telefon de pe acel numar.
@AlexDmi - sotia mea foloseste un nokia x6 si un 6303i, nu cunosc daca permit telefoanele filtrare apeluri.
@mariusgmg - buna ideea ta, asa m-a sfatuit un prieten aseara, i-am dat lui nr de tel al inculpatului si nu stiu
mai departe ce s-a intamplat, cert e ca de astazi nu am mai primit nici un telefon de pe acel numar.
- AlexDmi
- 537 mesaje
- din 25 Feb 2009
- Vectra 2007 Z20NET
- Bucuresti
AlexDmi
- Mesaje scrise: 537
- Masina: Vectra 2007 Z20NET
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat