- crazy_of_love
- OP
- 13 mesaje
- din 20 Nov 2011
- Astra 2003
- Dolj
crazy_of_love
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Nov 2011
- Mesaj Privat
Salutare tuturor.Am si eu o problema cu magazia de cd-uri de la un chevrolet lacetti hb an 2005
Cand introduc cd-ul incearca sa il citeasca si pana la urma scrie no cd
M-am gandit sa o inlocuesc cu alta dar nu stiu daca se potriveste.De ce trebuie sa tin cont.Maine sper sa am timp sa o desfac sa fac cateva poze la mufa sau schema dupa el poate ma ajutati cu ceva
Scuze ca postez aici dar pe alte forumuri e cam pustiu
Multumesc anticipat
Cand introduc cd-ul incearca sa il citeasca si pana la urma scrie no cd
M-am gandit sa o inlocuesc cu alta dar nu stiu daca se potriveste.De ce trebuie sa tin cont.Maine sper sa am timp sa o desfac sa fac cateva poze la mufa sau schema dupa el poate ma ajutati cu ceva
Scuze ca postez aici dar pe alte forumuri e cam pustiu
Multumesc anticipat
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
- crazy_of_love
- OP
- 13 mesaje
- din 20 Nov 2011
- Astra 2003
- Dolj
crazy_of_love
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 2003
- Cont inregistrat: 20 Nov 2011
- Mesaj Privat
Merci pentru sfat maine o sa caut cd pentru curatare si o sa incerc. daca nu o sa caut o alta magazie am gasit ceva de la blaupunct
Ma gandesc ca daca sistemul este de la blaupunkt o fi compatibila si mufa de la o magazie blaupunkt adica decat o sa trag mufa de la magazia veche si o sa o pun pe cea noua. Din ce am citit in alte parti sunt problemele cu magaziile dupa lacetti dar sper sa o rezolv cum ai zis tu
Ma gandesc ca daca sistemul este de la blaupunkt o fi compatibila si mufa de la o magazie blaupunkt adica decat o sa trag mufa de la magazia veche si o sa o pun pe cea noua. Din ce am citit in alte parti sunt problemele cu magaziile dupa lacetti dar sper sa o rezolv cum ai zis tu