- Negreanu
- OP
- 942 mesaje
- din 07 Mai 2010
- Vectra 2004 Z19DT
- Olt
Negreanu
- Mesaje scrise: 942
- Masina: Vectra 2004 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Mai 2010
- Mesaj Privat
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaje scrise: 4,544
- Masina: Astra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 11 Apr 2005
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- Negreanu
- OP
- 942 mesaje
- din 07 Mai 2010
- Vectra 2004 Z19DT
- Olt
Negreanu
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
EL-GABRY- Mesaje scrise: 1,472
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jul 2009
- Mesaj Privat
- D_M_G
- 2,271 mesaje
- din 13 Feb 2009
- Alta tara
D_M_G
- Mesaje scrise: 2,271
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2009
- Mesaj Privat
M-am distrat copios de comenturi....
Deocamdata doar transplantul este un remediu pentru revenirea partiala la fostul look !
Batranii foloseau gaz lampant pentru intretinere si revigorare...acum nu e la moda...nu poti sa iesi pe strada si sa mirosi ca o statie PECO!
Actualmente sunt multe produse naturiste, dar efectul se lasa asteptat!
Dar ca sa te sustin moral, iti amintesc doar cateva beneficii...
Scapi de frizer...economisind timp si bani, la spalatul fetei, poti usor sa extinzi pana la ceafa operatiunea, pieptanatul se face cu prosopul.....si multe alte avantaje ce pot fi scoase in evidenta o calvitie pronuntata!
Capul sus...nu esti singurul!
Ultima modificare făcută de D_M_G la Mar 03 Jan, 2012 11:25 am
Deocamdata doar transplantul este un remediu pentru revenirea partiala la fostul look !
Batranii foloseau gaz lampant pentru intretinere si revigorare...acum nu e la moda...nu poti sa iesi pe strada si sa mirosi ca o statie PECO!
Actualmente sunt multe produse naturiste, dar efectul se lasa asteptat!
Dar ca sa te sustin moral, iti amintesc doar cateva beneficii...
Scapi de frizer...economisind timp si bani, la spalatul fetei, poti usor sa extinzi pana la ceafa operatiunea, pieptanatul se face cu prosopul.....si multe alte avantaje ce pot fi scoase in evidenta o calvitie pronuntata!
Capul sus...nu esti singurul!
Ultima modificare făcută de D_M_G la Mar 03 Jan, 2012 11:25 am
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- Negreanu
- OP
- 942 mesaje
- din 07 Mai 2010
- Vectra 2004 Z19DT
- Olt
Negreanu
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
Cineva spunea odata ca daca parul incepe deja sa te paraseasca, nici un produs nu il mai poate opri.
Ca sfat propriu, in functie de forma capului (si mai ales a urechilor ) poti sa te razi pe cap. Daca iti sta bine si ceilalti se obisnuiesc cu asta, chiar ca o sa ai numai avantaje apoi.
Daca iti cad acum doar cateva fire, eu pot recomanda ce a folosit sotia mea dupa ce a nascut si a fost multumita:
Produsele Hofigal si anume, Sapun moale vegetal (il folosesti ca si sampon, ca e lotiune) si apoi folosesti tot o lotiune numita ChelStop.
http://www.naturaplant.ro/cauta/chelstop
Cumpara-le si foloseste-le ca nu ai nimic de pierdut (bine, in afara de par).
Si mai e un tonic capilar produs de Dacia Plant.
http://www.sanafarm.ro/toni...rului-p-1227.html
Ultima modificare făcută de EL-GABRY la Mar 03 Jan, 2012 12:00 pm, modificat de 2 ori în total
Ca sfat propriu, in functie de forma capului (si mai ales a urechilor ) poti sa te razi pe cap. Daca iti sta bine si ceilalti se obisnuiesc cu asta, chiar ca o sa ai numai avantaje apoi.
Daca iti cad acum doar cateva fire, eu pot recomanda ce a folosit sotia mea dupa ce a nascut si a fost multumita:
Produsele Hofigal si anume, Sapun moale vegetal (il folosesti ca si sampon, ca e lotiune) si apoi folosesti tot o lotiune numita ChelStop.
http://www.naturaplant.ro/cauta/chelstop
Cumpara-le si foloseste-le ca nu ai nimic de pierdut (bine, in afara de par).
Si mai e un tonic capilar produs de Dacia Plant.
http://www.sanafarm.ro/toni...rului-p-1227.html
Ultima modificare făcută de EL-GABRY la Mar 03 Jan, 2012 12:00 pm, modificat de 2 ori în total
- D_M_G
- 2,271 mesaje
- din 13 Feb 2009
- Alta tara
D_M_G
- Mesaje scrise: 2,271
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Feb 2009
- Mesaj Privat
EL-GABRY a scris:Cineva spunea odata ca daca parul incepe deja sa te paraseasca, nici un produs nu il mai poate opri.
Doar Marin Cornea pe OTV s-a incapatanat sa nu creada cele de mai sus.... Asta sustine ca i-a crescut si in talpa par sanatos si viguros...
@Negreanu
=))))))...inca nu am chelit...dar imi cade parul.
Nu te impacienta! Este doar inceputul sfarsitului.... lasa-l si tu vulvoi, daca nu vrei sa intrii cu masina "number one" in el....
Eram extrem de stresat in tinerete, deoarece tatal meu, avand un par extrem de bogat si cret, a chelit pe la 27 de ani! Din fericire la mine nu s-a manifestat decat printr-o rarire in crestet, semanand cu o felie de parizer! Acum sunt in trend....adica pe timp de vara masina nr.1 si iarna max, nr.3-4...bucurandu-ma de avantajele ce le-am scris mai sus...
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaj Privat
Pandelica- Suspendat
- 391 mesaje
- din 03 Mar 2011
- Bucuresti
Pandelica- Mesaje scrise: 391
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Mar 2011
- Mesaj Privat
EL-GABRY a scris:Cineva spunea odata ca daca parul incepe deja sa te paraseasca, nici un produs nu il mai poate opri.
Ei, nici chiar asa! Mie mi-a cazut parul pe la 18-19 ani, apoi s-a oprit dupa un tratament dat de un dermatolog. Nu ma intrebati ce am luat pentru ca nu-mi mai amintesc si cred ca nici dermatologul nu-si mai aminteste. De vreo 12 ani aplic reteta lui dodo_13 si am mai putine griji. Doar iarna daca e mai frig trebuie sa-mi trag un fes pe cap, solutie cam inestetica in zilele in care trebuie sa umblu imbracat office, dar si problema asta are o rezolvare: in acele zile caut sa merg numai cu masina.
Acum, pentru a ajuta parul sa ma paraseasca, trebuie sa-mi cumpar o masina de tuns noua. Aveti ceva recomandari?
Ultima modificare făcută de Pandelica la Mar 03 Jan, 2012 12:52 pm
- ssergiiu
- **
- 429 mesaje
- din 16 Dec 2011
- Vectra 1997 x18xe
- Timis
ssergiiu
- Mesaje scrise: 429
- Masina: Vectra 1997 x18xe
- Cont inregistrat: 16 Dec 2011
- Mesaj Privat
EL-GABRY- Suspendat
- 1,472 mesaje
- din 15 Jul 2009
- Neamt
- Masina:
- Mesaj Privat
Pandelica a scris:Aveti ceva recomandari?
Moser sunt cel mai bine vazute.
Sau din gama Philips cu acumulator (obligatoriu Li-Ion, cele Ni-Mh nu merita) de exemplu QC5345, sau cu fir (oferta e bogata, eu am QC5120, ieftina si buna). Mie imi place cel mai mult ca nu necesita ungere si ca lamele nu necesita intretinere).
- gogo_y17dt
- **
- 491 mesaje
- din 27 Jan 2007
- Vectra 2004 z19dt
- Falticeni sau Iasi
gogo_y17dt
- Mesaje scrise: 491
- Masina: Vectra 2004 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Jan 2007
- Mesaj Privat
Acuma ce sa zic nu cumva se face reclama pe topicul acesta? Acuma nu ca m-as oftica dar si eu comercializez asa ceva si nu prea e corect.
Ce sa zic, ai 2 variante :
1. daca e cumva genetic pa si pusi ....
2. daca e sezonier sau din cauza stresului se poate combate. Acum, din experienta tin sa iti precizez ca aceleasi produse folosite de femei nu sunt recomandate scalpului barbatilor (asta din punct de vedere al caderii). Trebuie sa cauti fiole anticadere pentru barbati, eventual si cu un sampon anticadere. Ca si brand de produse iti recomand sa folosesti ceva profesional dar din nou va trebui sa incerci multe variante deoarece rezultatele difera de scalpul fiecarui om. Asa ca spor la incercat si daca mai ai nevoie de informatii nu ezita eventual un PM.
Ce sa zic, ai 2 variante :
1. daca e cumva genetic pa si pusi ....
2. daca e sezonier sau din cauza stresului se poate combate. Acum, din experienta tin sa iti precizez ca aceleasi produse folosite de femei nu sunt recomandate scalpului barbatilor (asta din punct de vedere al caderii). Trebuie sa cauti fiole anticadere pentru barbati, eventual si cu un sampon anticadere. Ca si brand de produse iti recomand sa folosesti ceva profesional dar din nou va trebui sa incerci multe variante deoarece rezultatele difera de scalpul fiecarui om. Asa ca spor la incercat si daca mai ai nevoie de informatii nu ezita eventual un PM.
Pandelica- Suspendat
- 391 mesaje
- din 03 Mar 2011
- Bucuresti
Pandelica- Mesaje scrise: 391
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Mar 2011
- Mesaj Privat
Parca as vrea ceva cu fir pentru a nu avea si grija acumulatorului. Acum am o Rowenta pe care am uns-o doar de 2 ori in vreo 8 ani de utilizare si din cauza asta a inceput sa caraie si sa agate. Nu stiam ca sunt si modele care nu necesita ungere, dar acum asta va fi una dintre conditiile din caietul de sarcini.
- dodo_13
- 4,544 mesaje
- din 11 Apr 2005
- Astra 2008 Z19DTH
- Iasi
dodo_13
- Mesaj Privat
- pirvu_daniel
- 4,578 mesaje
- din 22 Feb 2008
- Dolj
pirvu_daniel
- Mesaje scrise: 4,578
- Masina:
- Cont inregistrat: 22 Feb 2008
- Mesaj Privat
Negreanu, trebuie sa faci analize complete(biochimie sange, urina, serologie boli infectioase si parazitologice, dozari hormonale) si o ecografie abdominala si tiroidiana. Nu trebuie omis consultul la medicul dermatologLa femei se adauga si ecografie ovariana.
Alopecia, atat partiala cat si totala, poate fi un simptom in multe carente/boli care pot fi corectate/tratate. Numai dupa ce se exclud aceste cauze se poate trece la un tratament de stimulare al foliculului pilos sau alte masuri.
Cam asta ar fi abordarea corecta.
Legat de masini de tuns, eu folosesc un Philips QC5000 cu fir. Nu am uns-o niciodata si are cred vreo 3-4 ani. Si eu ma tund scurt desi nu am probleme cu caderea parului.
Alopecia, atat partiala cat si totala, poate fi un simptom in multe carente/boli care pot fi corectate/tratate. Numai dupa ce se exclud aceste cauze se poate trece la un tratament de stimulare al foliculului pilos sau alte masuri.
Cam asta ar fi abordarea corecta.
Legat de masini de tuns, eu folosesc un Philips QC5000 cu fir. Nu am uns-o niciodata si are cred vreo 3-4 ani. Si eu ma tund scurt desi nu am probleme cu caderea parului.
- ahappyuser
- 6,745 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,745
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Online
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat