dj_popica
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Corsa 2004 z10xep
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Mar 2010
- Mesaj Privat
am vazut pe youtube de curand niste filnulete dragute pe youtube care m-au fascinat la modul cum se vede seara o masina si bineinteles la atras atentia altora.......Va impartasesc ceea ce am vazut eventual sa caut sa adaug si link-ul cu filmuletul sa vedeti si voi despre ce este vorba,poate s-a mai discutat dar eu unul nu am gasit asa ceva asemanator..
http://www.ledunderbody.com...ighting-Kit.aspx# asta e un link cu o poza...
si video-ul... http://www.youtube.com/watch?v=EOVjg6sry7U
Astept parerea voastra daca e buna investitia....costa in jur de 60 dolari sau mai scump...
http://www.ledunderbody.com...ighting-Kit.aspx# asta e un link cu o poza...
si video-ul... http://www.youtube.com/watch?v=EOVjg6sry7U
Astept parerea voastra daca e buna investitia....costa in jur de 60 dolari sau mai scump...
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
dj_popica
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Corsa 2004 z10xep
- Cont inregistrat: 03 Mar 2010
- Mesaj Privat
fiabilitate: se monteaza usor din cate am vazut pe youtube in privinta consumului este un consum normal are un adaptop wireless si ii dai drumu cand vrei tu nu neaparat cand pui pozitia.Benefici: arata bine zic eu ceva schimbat decat aceeasi discutie ce sa mai fac la masina mea.....
In privinta baietilor,,ce mistooo" asta o zic si cand trece un S.F. de masina pe strada ,nu vad despre ce e vorba cu amenzile alea sunt destule masini cu neoane pe sub masina nu vad ce ar fii ilegal...... am zis ca nu sa mai discutat de asa ceva pe forum si parerea mea ca se merita incercat poate a mai fost cineva care nu avea tupeu sa inceapa o discutie asemanatoare....Cu stima....drumuri bune...
In privinta baietilor,,ce mistooo" asta o zic si cand trece un S.F. de masina pe strada ,nu vad despre ce e vorba cu amenzile alea sunt destule masini cu neoane pe sub masina nu vad ce ar fii ilegal...... am zis ca nu sa mai discutat de asa ceva pe forum si parerea mea ca se merita incercat poate a mai fost cineva care nu avea tupeu sa inceapa o discutie asemanatoare....Cu stima....drumuri bune...
- NeamTuLe
- **
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaje scrise: 358
- Masina: Astra 2004 Y17DT
- Cont inregistrat: 09 Dec 2007
- Mesaj Privat
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
In legislatie scrie clar:
"Se interzice montarea la autovehicul a luminilor de altã culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare decât cele omologate."
Clasa III - 6-8 puncte amenda
Montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;
"Se interzice montarea la autovehicul a luminilor de altã culoare sau intensitate, a altor lumini, dispozitive ori accesorii de avertizare decât cele omologate."
Clasa III - 6-8 puncte amenda
Montarea la autovehicul, remorca sau tramvai a luminilor de alta culoare sau intensitate, a altor lumini ori dispozitive de avertizare sonora sau accesorii ori modificari neomologate;
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
- NeamTuLe
- **
- 358 mesaje
- din 09 Dec 2007
- Astra 2004 Y17DT
- Bucuresti
NeamTuLe
- Mesaje scrise: 358
- Masina: Astra 2004 Y17DT
- Cont inregistrat: 09 Dec 2007
- Mesaj Privat
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
- Gabi.B.HD
- 3,437 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,437
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat
- claudiu-cld
- 6,516 mesaje
- din 13 Sep 2006
- Astra 2000 y17dt
- Constanta
claudiu-cld
- Mesaje scrise: 6,516
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Sep 2006
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
- aditz6
- **
- 175 mesaje
- din 25 Mai 2010
- Astra 2002 Z16SE
- Olt
aditz6
- Mesaje scrise: 175
- Masina: Astra 2002 Z16SE
- Cont inregistrat: 25 Mai 2010
- Mesaj Privat
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Sabbah
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 28 Feb 2009
- Mesaj Privat
- Dilimandrache
- *
- 3 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Vectra 2003 Z18Xe
- Brasov
Dilimandrache
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 2003 Z18Xe
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
coste
- Mesaje scrise: 62
- Masina: Agila 2001
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
- sebi4fc
- 1,564 mesaje
- din 06 Apr 2009
- Vectra 2005 Z19DT
- Cluj
sebi4fc
- Mesaje scrise: 1,564
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 06 Apr 2009
- Mesaj Privat
addy2002
- Mesaje scrise: 52
- Masina:
- Cont inregistrat: 03 Jan 2012
- Mesaj Privat
exista si varianta mai ieftina, sub forma de capacele care se monteaza pe valva: http://www.ebay.com/itm/Col...89e#ht_3929wt_932
Am avut si eu acum cativa ani, cumparate de la noi din targ. Sunt "cool" la inceput, se vad chiar frumos cand se invarte roata. Dupa un timp le-am dat jos, ca m-am plictisit de ele + ca treceam cu putina frica pe langa garcea
Am avut si eu acum cativa ani, cumparate de la noi din targ. Sunt "cool" la inceput, se vad chiar frumos cand se invarte roata. Dupa un timp le-am dat jos, ca m-am plictisit de ele + ca treceam cu putina frica pe langa garcea
- narcky_cypycu
- 619 mesaje
- din 23 Oct 2009
- Timis
narcky_cypycu
- Mesaje scrise: 619
- Masina:
- Cont inregistrat: 23 Oct 2009
- Mesaj Privat
@dj_popica sunt pro... cu conditia sa NU fie montate pe o masina stock (ar fi cocalarie)
Eu am ceva gen Sabbah dar un pic diferit ..momentan astept caldura (si modificarile exterioare:D ) sa le montez.
Plus: consum mic,durata mare de viata, se poate comanda din telecomanda, montare usoara, un plus la aspectul jantelor/masini.
Neutru: pretul depinde de ce vrei (eu cu 200 ron am rgb (red-gren-blue sau combinatii de culori )
Negativ: se pot fura usor, tre sa ai jantele curate mai tot timpul
@cangri din pacate are dreptate ...
daca pui problema cu ilegalitatea si led-urile de pozitii sunt ilegale pt ca nu sunt omologate, sau alte filtre, motorizari, tobe evacuare, marimi sau uzura anvelope,etc.
Si tot ilegal ii sa mergi fara faruri noaptea si totusi in timisoara se practica )
Eu sunt pentru modificarile minore(folosite cu moderatie si cu bun gust) ce nu pun viata in pericol a celorlalti participanti la trafic.
Daca faci ceva "ilegal" iti asumi riscul, acuma fiecare risca cat isi permite
P.s. pe la chinezi/ japonezi am vazut de prin 2007 (aveam un video dar nu-l mai gasesc)
Eu am ceva gen Sabbah dar un pic diferit ..momentan astept caldura (si modificarile exterioare:D ) sa le montez.
Plus: consum mic,durata mare de viata, se poate comanda din telecomanda, montare usoara, un plus la aspectul jantelor/masini.
Neutru: pretul depinde de ce vrei (eu cu 200 ron am rgb (red-gren-blue sau combinatii de culori )
Negativ: se pot fura usor, tre sa ai jantele curate mai tot timpul
@cangri din pacate are dreptate ...
daca pui problema cu ilegalitatea si led-urile de pozitii sunt ilegale pt ca nu sunt omologate, sau alte filtre, motorizari, tobe evacuare, marimi sau uzura anvelope,etc.
Si tot ilegal ii sa mergi fara faruri noaptea si totusi in timisoara se practica )
Eu sunt pentru modificarile minore(folosite cu moderatie si cu bun gust) ce nu pun viata in pericol a celorlalti participanti la trafic.
Daca faci ceva "ilegal" iti asumi riscul, acuma fiecare risca cat isi permite
P.s. pe la chinezi/ japonezi am vazut de prin 2007 (aveam un video dar nu-l mai gasesc)
Sabbah
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2001 z16xe
- Cont inregistrat: 28 Feb 2009
- Mesaj Privat