paulsua
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2006 z17dtl
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Jun 2011
- Mesaj Privat
- octaviantomescu
- **
- 133 mesaje
- din 15 Mai 2009
- Astra 2016 B16DTL
- Arges
octaviantomescu
- Mesaje scrise: 133
- Masina: Astra 2016 B16DTL
- Cont inregistrat: 15 Mai 2009
- Mesaj Privat
Salut. In principiu trebuie sa alimentezi cu un +12V ledurile de la comenzi. La radioul original (vei schema de mai jos), plusul este dat pe firul rosu-alb ce pleaca din pinul 7 al radio-ului. Plusul trebuie sa fie dupa contact. In plus acel fir alimenteaza si amplificatorul antenei.
La randul meu, am un radio Mp3 aftermarket. Pentru alimentarea cu +12V a amplificatorului am procedat asa: am legat firul rosu-alb la iesirea pentru antena electrica a radio-ului aftermarket, care in general este un fir albastru si pe care ai +12V dupa ce pui contactul. Facand aceasta legatura, ajunge +12V si la TID si in consecinta nu va mai afisa data, deoarece exista o derivatie pe firul rosu-alb catre TID. Eu am desfacut mufa de la TID si am scos din ea firul rosu-alb si l-am izolat.
Facand acestea ajunge +12V si la amplificatorul antenei si la comenzile de pe volan.
Succes!
La randul meu, am un radio Mp3 aftermarket. Pentru alimentarea cu +12V a amplificatorului am procedat asa: am legat firul rosu-alb la iesirea pentru antena electrica a radio-ului aftermarket, care in general este un fir albastru si pe care ai +12V dupa ce pui contactul. Facand aceasta legatura, ajunge +12V si la TID si in consecinta nu va mai afisa data, deoarece exista o derivatie pe firul rosu-alb catre TID. Eu am desfacut mufa de la TID si am scos din ea firul rosu-alb si l-am izolat.
Facand acestea ajunge +12V si la amplificatorul antenei si la comenzile de pe volan.
Succes!
paulsua
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2006 z17dtl
- Cont inregistrat: 18 Jun 2011
- Mesaj Privat