- cristi71000
- OP
- 105 mesaje
- din 10 Feb 2007
- Astra
- Bucuresti
cristi71000
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Astra
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Feb 2007
- Mesaj Privat
Salut, sunt nou aici...
Sunt in asteptarea unui Opel Astra Classic II nou. Trebuie sa vina cam in 2 saptamani la GTT, asa mi s-a comunicat telefonic. As vrea sa stiu ce experiente ati avut cu GTT, daca au intarziat sau daca se tin de termen.
De asemenea, cum verific ca au adaugat toate optionalele pe care le-am cerut?... de ex, cum imi dau seama ca exista airbaguri laterale?
Si inca o intrebare - kitul auto obligatoriu - mi-l dau ei gratis, mi-l dau pe bani sau cand ma cheama trebuie sa vin cu el de acasa?
Thx,
Sunt in asteptarea unui Opel Astra Classic II nou. Trebuie sa vina cam in 2 saptamani la GTT, asa mi s-a comunicat telefonic. As vrea sa stiu ce experiente ati avut cu GTT, daca au intarziat sau daca se tin de termen.
De asemenea, cum verific ca au adaugat toate optionalele pe care le-am cerut?... de ex, cum imi dau seama ca exista airbaguri laterale?
Si inca o intrebare - kitul auto obligatoriu - mi-l dau ei gratis, mi-l dau pe bani sau cand ma cheama trebuie sa vin cu el de acasa?
Thx,
- iso
- 1,347 mesaje
- din 01 Mai 2005
- Insignia 2010
- Galati
iso
- Mesaje scrise: 1,347
- Masina: Insignia 2010
- Cont inregistrat: 01 Mai 2005
- Mesaj Privat
- indy
- 1,087 mesaje
- din 22 Feb 2007
- Astra 2007 Z17DTL
- Bucuresti
indy
- Mesaje scrise: 1,087
- Masina: Astra 2007 Z17DTL
- Cont inregistrat: 22 Feb 2007
- Mesaj Privat
eu am luat foarte de curand aceeasi Astra Classic II de la DiBAs; nu mi-au dat nimic cadou, decat o sticla de vin (interesant, sticla aia, desi are dopul de Murfatlar, nu are nici o alta eticheta pe ea decat cea de DiBas...)
Kitul si covorasele o sa le iau din hipermarket, oricum sunt mult mai ieftine decat la orice dealer.
Kitul si covorasele o sa le iau din hipermarket, oricum sunt mult mai ieftine decat la orice dealer.