- costi petrescu
- OP
- 380 mesaje
- din 10 Nov 2006
- Vectra 1991 C20NE
- Bucuresti
costi petrescu
- Mesaje scrise: 380
- Masina: Vectra 1991 C20NE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Nov 2006
- Mesaj Privat
Salutare,
Am si eu o problema cu radiocasetofonul meu( GRUNDIG 2632VD). Este destul de ciudata. Iata de ce:
-are momente cand pierde semnalul-este ca si cum ii scot antena
-pierderea semnalului este aleatorie- ori in mers, ori stand efectiv pe loc
-am observat ca pierderea semnalului se face in momentul in care dispare si semnalul stereo din afisaj!!!!!
Primul lucru facut de mine, a fost sa-i schimb tot cablu de antena. Incepand de la casetofon pana la antena din spate.
Al doilea lucru, a fost sa-i refac lipiturile la intrarea antenei in casetofon. Ma gandeam ca poate este o lipitura "rece". Fara nici un rezultat.
Intrebari: exista o piesa care se supraincalzeste,si ajutata de o punte sa-i taie semnalul? Cu toate ca ar fi ciudat pentru mine care nu le are cu electronica.
Ma poate ajuta cineva sa depistez problema, sau il arunc?
Multumesc
Am si eu o problema cu radiocasetofonul meu( GRUNDIG 2632VD). Este destul de ciudata. Iata de ce:
-are momente cand pierde semnalul-este ca si cum ii scot antena
-pierderea semnalului este aleatorie- ori in mers, ori stand efectiv pe loc
-am observat ca pierderea semnalului se face in momentul in care dispare si semnalul stereo din afisaj!!!!!
Primul lucru facut de mine, a fost sa-i schimb tot cablu de antena. Incepand de la casetofon pana la antena din spate.
Al doilea lucru, a fost sa-i refac lipiturile la intrarea antenei in casetofon. Ma gandeam ca poate este o lipitura "rece". Fara nici un rezultat.
Intrebari: exista o piesa care se supraincalzeste,si ajutata de o punte sa-i taie semnalul? Cu toate ca ar fi ciudat pentru mine care nu le are cu electronica.
Ma poate ajuta cineva sa depistez problema, sau il arunc?
Multumesc
- misu_imv75
- **
- 114 mesaje
- din 17 Mai 2006
- Vectra 2002 z16xe
- craiova
misu_imv75
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Vectra 2002 z16xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Mai 2006