alex_cris
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Calibra 1991
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Oct 2011
- Mesaj Privat
- Blebeanu Lorin
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,076
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Daca vrei sa " vorbesti" mai mult printr- un topic ( mesaje consecutive) folosesti butonul " Modifica" .
Sincer, eu inca tot nu m-am prins ce legatura are titlul discutiei cu chat- ul online... Explica si tu mai clar.
Ultima modificare făcută de Blebeanu Lorin la Joi 20 Oct, 2011 7:23 pm
- cangri
- 5,405 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,405
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
alex_cris
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Calibra 1991
- Cont inregistrat: 20 Oct 2011
- Mesaj Privat
Daca vrei sa " vorbesti" mai mult printr- un topic ( mesaje consecutive) folosesti butonul " Modifica" .
Sincer, eu inca tot nu m-am prins ce legatura are titlul discutiei cu chat- ul online... Explica si tu mai clar.
pai daca m.am inscris la voi un club am facut.o pt ca sut propietar e opel si am avut cateva modele in ultimii ani ... ceea ce vruiam era schimb de informatii cum as putea sa ii dau un randament mai bun masinii etc . imi cer scuze poate ca nu imi formulez bine frazele dar sunt plecat de multi ani din tara ! un salut si sper ca am fost destul de explicit .
- Blebeanu Lorin
- 1,076 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,076
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
Diferentele CO conform regulamentului fata de un chat e ca aici nu poti posta consecutiv, aici dupa fiecare postare ai timp de 60 de minute butonul " Modifica" cu care adaugi un raspuns la ceea ce au scris colegii dupa ce au citit postul tau initial.
Alte diferente sunt interzicerea limbajului si a scrierii in stilul Chat/ Mess, aici se promoveaza limbajul si scrierea corecte din punct de vedere gramatical
Cantitatea de informatii este enorma, la foarte putine probleme nu s- a gasit o rezolvare asa ca ai ce sa inveti citind pe aici.
P. S. - Sa nu uit...
Bine ai venit in club, drumuri line si... Numai bine!
DANYYY77
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Jan 2012
- Mesaj Privat