ady_c1
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Omega 1994 X20SE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Dec 2007
- Mesaj Privat
salut am si eu o problema mare am un opel omega B anul 1994 cod motor X20SE problema este
CONSUMUL exagerat de mare deci sa incep cu inceputul consuma mult , am schimbta sonda lambda si nimic am schimbat debimetru si nimic nu am catalizator deci problema nu este de acolo pentru ca numi consuma mereu are toane nu stiu ce sai mai schimb unde sai mai umblu am puso pe tesetr si nimic totul este ok astept si cite o parere care a mai avut astfel de problema multumesc
CONSUMUL exagerat de mare deci sa incep cu inceputul consuma mult , am schimbta sonda lambda si nimic am schimbat debimetru si nimic nu am catalizator deci problema nu este de acolo pentru ca numi consuma mereu are toane nu stiu ce sai mai schimb unde sai mai umblu am puso pe tesetr si nimic totul este ok astept si cite o parere care a mai avut astfel de problema multumesc
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
ady_c1
- Mesaj Privat
caffea
- Mesaje scrise: 21
- Masina: Omega 1997
- Cont inregistrat: 09 Mar 2011
- Mesaj Privat
ady_c1
- Mesaj Privat
caffea a scris:si eu am un omega b tot x20se din '97 si imi conuma foarte mult si mie.....13-15 in oras si cam 10-11 in afara...nu cred ca are vreo problema motorul....
da nu cred ca are ceva motoru ca la mine cind imi consuma cind nu are toane si nu stiu de la ce este de la motor nu este ca eu deabea lam facut
ady_c1
- Mesaj Privat
mmc666
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Omega 1995 xv20se
- Cont inregistrat: 28 Oct 2011
- Mesaj Privat