Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • apasaciu

• Mesaje scrise: 337
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 27 Nov 2006

• Mesaj Privat
Fratioare vantul frate 😃 ... salutare oameni buni ... dupa cum se vede sunt fericitul posesor al unui opel kadett .... dar m-am saturat sa harshai si sa indoi baia de ulei .. nu stiu cum dar e cam joasa masina mea .. adica e ceva mai joasa fatza de un kadett normal .. ideea e ca nu am scut .. din ce m-am interseat eu pe kadett nu a fost pus scut .. acum vin si eu cu intrebarea : "se poate improviza ceva pe post de scut ?" ..nu de alta dar aa ultima tura la munte m-am intors cu baia muci 😢 ... de la cielo am inteles ca se pot lua acelea de plastic ca sa nu mai arunce apa peste motor ca am reusit sa ud si aprinderea de vreo 2 ori .. dar atat .. poate vreun romanas mai inventiv ca mine sa imi dea vreo idee ? pls .. la cat de tzacanit sunt eu nu am reusit sa gasesc o solutie .... si VREAU SCUT !!!! ... zambilica mea (dacia 1300) era un fel de jeep pe langa zorroka (kadettul )... so help me pls ..
  • apasaciu

• Mesaje scrise: 337
  • Masina: Astra 1995 X16XEL
  • Cont inregistrat: 27 Nov 2006

• Mesaj Privat
Salutare ! iar am harsait baia .. nu mai suport ... dati-mi o idee pls ca nu mai suport .... ai dreaq nemti ..bine ca e mai jos decat spoilerul si baia si saxofonul .. sa am eu ce sa harshai 😢( ... o idee plssss ....
  • Cyclops

• Mesaje scrise: 243
  • Masina: Manta 1977 16N
  • Cont inregistrat: 22 Jan 2007

• Mesaj Privat
un scut de supernova? ii gasesti unde sa-l prinzi?
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR