- iulian1989
- OP
- 52 mesaje
- din 16 Sep 2011
- Astra 2007 19dtj
- Timis
iulian1989
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Astra 2007 19dtj
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Sep 2011
- Mesaj Privat
Salutari, as vrea sa stiu daca urmatoarele simptome sunt din cauza intercoolerului : la peste 2000 de ture cand incepe sa intre turbo se aude un "fssssss" foarte tare si masina trage mai greu ca inainte. Iar sub sarcina (cand o calc sau dau de o panta sau trec de 3000 de ture iese mult mult fum , mult mai mult ca inainte sa apara fasaitul ) . Multi au spus ca e fisurat intercoolerul , iar deasupra lui a inceput sa apara o mazga de ulei.
L-am gasit la 150 de lei la slot si as vrea sa fiu sigur inainte sa il montez. Merci .javascript:emoticon('')
L-am gasit la 150 de lei la slot si as vrea sa fiu sigur inainte sa il montez. Merci .javascript:emoticon('')
- adware_man
- 1,724 mesaje
- din 01 Oct 2008
- Astra 2002 Y20DTH
- Bucuresti
adware_man
- Mesaje scrise: 1,724
- Masina: Astra 2002 Y20DTH
- Cont inregistrat: 01 Oct 2008
- Mesaj Privat
iulian, noroc!
cel mai bine e sa te asiguri ca e ala de vina. e adevarat ca atunci cand intercoolerul crapa, masina nu mai trage. cand e fisurat, e posibil sa faca asa ca la tine. dar nu e singura cauza. mai pot fi probleme si la evacuare, turbo, etc. deci, verifici la un mecanic, apoi stii daca merita sa dai banii pe intercooler sau e cazul sa schimbi/repari altceva.
cel mai bine e sa te asiguri ca e ala de vina. e adevarat ca atunci cand intercoolerul crapa, masina nu mai trage. cand e fisurat, e posibil sa faca asa ca la tine. dar nu e singura cauza. mai pot fi probleme si la evacuare, turbo, etc. deci, verifici la un mecanic, apoi stii daca merita sa dai banii pe intercooler sau e cazul sa schimbi/repari altceva.
- iulian1989
- OP
- 52 mesaje
- din 16 Sep 2011
- Astra 2007 19dtj
- Timis
iulian1989
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Astra 2007 19dtj
- Cont inregistrat: 16 Sep 2011
- Mesaj Privat