Lun 22 Aug, 2011 6:58 pm
am revenit....hmmmm nici nu stiu cum sa incep.m-am prezentat la receptie service cu actele si m-au invitat sa astept intr-un hol , deoarece nu ai voie in service.poti sa te uiti doar pe geam.au adus masina, au urcat-o pe elevator si au inceput sa se cheme unii pe altii.m-am strecurat si eu in service si i-am spus mecanicului ca este opelul meu atat i-a trevbuit . a inceput sa imi insire o gramada de defectiuni de la radiatoare ,saxofon ,toba ,calculator ,injectoare ,bujii ,turbina, intercoolerul, amortizoare,bucse,bara, ma facuse varza.l-am lasat ,i-am explicat ca masina nu consuma ulei,nu pierde antigel,nu am consum marit in oras doar miros de motorina nearsa la esapament . cand am intrebat de cadru mi-a spus e perfect . m-am uitat si eu la el si arata cam ca cele de mai sus din foto. i-am aratat rugina si mi-a spus superficiala ,e doar vopseaua luata. am ramas masca. il intreb unde vede vopsea, ca eu vad doar un cadru ruginit.nu era rugina sa bagi degetul dar nici vopsea.imi spune sec .este din cauza ca, nu aveti scut. apoi m-a poftit afara ca, nu are voie sa vorbeasca cu clientii....m-am dus si am asteptat la receptie. am fost chemat si mi-a spus ca s-a facut verificarea si sa semnez cele 3 exemplare.le-am semnat si am vazut ca nu aveam trecuta pe foaia mea constatarea . doar fisa de intrare... am luat foc . l-am rugat sa imi dea o copie si mi-a spus ca, nu are decat un exemplar care trebuie sa ramana la service. le-am spus ca nici macar nu au curatat cadrul, ce sa mai zic de solutii antirugina,grunduri,vopsea...cand sa ies pe usa ma striga tipul de la receptie si imi spune de un program pt service reparatii si constatari care este ieftin.oferta speciala. i-am raspuns ca, nu ma mai intereseaza . daca asa fac si in service ,cum au facut si constatarea, mai bine lipsa. poate suntem noi mofturosi si ne simtim bine daca ne schimba ceva gratis ,poate cadrul o fi bun.oricum sunt dezamagit. macar daca mi-ar fi dat raspunsul mecanicului in scris ma simteam mai bine ,asa lasa loc numai de suspiciuni. ma gandesc sa apelez la alt service.oricum programul este numai pana in noiembrie.l-am auzit pe seful lor spunandu-le ca mai au un pic si se termina cu programul. scuze pentru exprimare dar sunt prea nervos.