Am observat ca am ca optiune pe masina un asa zis pachet de lumini. In momentul in care deschid masina se aprind si luminile de la numarul din spate, ma gandesc pentru o mai buna vizibilitate intr-o parcare aglomerata. Am schimbat becurile originale galbene de la poziti cu unele albe si imi place ca arata mult mai bine dar mi-ar placea in momentul in care apas pe butonul de deschidere sa se aprinda si aceastea. Aveti cumva o idee in aceasta masura daca s-a mai incercat sau unde as putea gasii mai multe detalii. Eu am inceput sa caut o schema electrica la masina mea OPEL VECTRA C 2008 model facelift si o sa incerc sa vad ce gasesc.
Din cunostintele mele despre electrica la masina ar trebuii sa fie pur si simplu un cablu tras de la becurile de la numerele de spate la cele de pozitii. aceste modificari o sa incerc sa le fac din cutia de siguranta traseul fiind cel mai scurt de acolo. Pana cand gasesc cartea va rog sa ma ajutati cu sugestii propuneri sau reclamatii daca mai este un topic deschis pe asa ceva
Multumesc