- lmoldoveanu
- OP
- 4 mesaje
- din 20 Aug 2011
- Astra 2000 y17dti
- Buzau
lmoldoveanu
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2000 y17dti
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Aug 2011
- Mesaj Privat
Salut tuturor !
Imi cer scuze ca, in calitate de membru nou incep prin a cere un sfat, dar din cautarile pe forum nu am gasit o solutie la problema mea.
De curand am mers la mecanic pentru a schimba placutele de frana de pe spate. Iarna trecuta imi ramasese blocata frana de mana si simteam ca ceva e in neregula. Din cate mi-a zis el pistonasele ramasesera blocate la o roata. Am schimbat placutele si cablul de la frana de mana dar acum m.am ales cu o alta problema: in mers, daca apas de 5-6 ori pedela de frana, aceasta se intareste si nu-mi mai tin franele deloc. La prima frana nu am probleme, problemele apar cand tin frana apasata mai prelung, sau o actioneza de mai multe ori in cateva secunde. Mentionez ca atunci cand apas frana, se aude si un fasait ca si cum ar scapa/trage aer pe undeva.
Daca aveti vreo solutie, va rog sa ma ajutati.
Multumesc !
Laurentiu
Imi cer scuze ca, in calitate de membru nou incep prin a cere un sfat, dar din cautarile pe forum nu am gasit o solutie la problema mea.
De curand am mers la mecanic pentru a schimba placutele de frana de pe spate. Iarna trecuta imi ramasese blocata frana de mana si simteam ca ceva e in neregula. Din cate mi-a zis el pistonasele ramasesera blocate la o roata. Am schimbat placutele si cablul de la frana de mana dar acum m.am ales cu o alta problema: in mers, daca apas de 5-6 ori pedela de frana, aceasta se intareste si nu-mi mai tin franele deloc. La prima frana nu am probleme, problemele apar cand tin frana apasata mai prelung, sau o actioneza de mai multe ori in cateva secunde. Mentionez ca atunci cand apas frana, se aude si un fasait ca si cum ar scapa/trage aer pe undeva.
Daca aveti vreo solutie, va rog sa ma ajutati.
Multumesc !
Laurentiu
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat
- marin70
- 517 mesaje
- din 11 Aug 2009
- Astra 2002 y17dti
- Bacau
marin70
- Mesaje scrise: 517
- Masina: Astra 2002 y17dti
- Cont inregistrat: 11 Aug 2009
- Mesaj Privat
Salut. Atentie la aerisire, trebuie echipament special deca e cu ABS. Problema ta e de la o supapa. Intr-o zi tineam apasata pedala mai mult si se lasa dupa cateva secunde. Am fost la un mecanic si mi-a spus ca e normal sa faca asa si cand ramane tare sa ma ingrijorez. Mi-a explicat ceva legat de servofrana si cum ca exista ceva acolo care descarca lichidul de frana in momentul cand tii apasat mai mult timp. Adica e bine. Sper ca m-am facut inteles.
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
- lmoldoveanu
- OP