ubikutz
- Mesaje scrise: 3
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Jan 2005
- Mesaj Privat
Salutari!
Dupa o cautare de vreo doua saptamani, m-am hotarat sa-mi cumpar un Opel Astra! Ce pot sa fac.. imi place la nebunie masinutza! Si dupa ce mi-a parcat ieri unu, parca asa in ciuda, o Astra H Sport neagra in fata casei, cu jante de 17, parca si mai tare o vreau!
Una peste alta, am fost la dealeri, mi-am luat oferte, si m-am dus in liniste sa-mi configurez masinuta sa intre cat mai bine in bani. Problema a venit la dotarile mai speciale, cum ar fii Pachetul Sasiu Sport (Sport Chassis Pack) care contine ESP, sasiu sport coborat, buton sport si servodirectie sport, si alta optionala IDS+, care din cate am citit este sistemul de suspensii adaptive plus ESP+ si controlul tractiunii, adica apesi butonul sport, si suspensiile se intaresc (gratie IDS+), il apesi din nou, si sunt din nou moi, asa mai ca de oras.
Ce nu sunt lamurit, este urmatorul lucru: Am vorbit pe un alt forum cu un tip care si-a comandat o Astra, si si-a pus pe ea DOAR IDS+, pentru ca tipii de la dealer i-au zis ca IDS+ contine si pack-ul de sasiu sport. Prin alte locuri pe net, am vazut ca e nevoie de ambele pachete, pentru ca sistemul de suspensii adaptive sa functioneze. Am si sunat la dealer in Bucuresti sa-i intreb, dar nici la ei nu este prea clar. Intr-o parte spun ca este nevoie, in alta nu sunt prea siguri.
Asa ca va intreb.. care este adevarul dom'le? Nu de alta dar pachetele sunt scumpe (Sport 520E CIP, IDS+ 570E CIP), si nu vreau sa fac o greseala si in timp ce astept sa-mi vina masina, sa-mi dau cu pumnii-n cap
Mersi mult pentru ajutor!
Cya!
wtf
- Mesaje scrise: 96
- Cont inregistrat: 07 Nov 2004
- Mesaj Privat
ubikutz
- Mesaj Privat
ARSY
- Mesaje scrise: 18
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Dec 2004
- Mesaj Privat
ubikutz
- Mesaj Privat
Haha, salut!
Inca nu am apucat sa merg la dealer, abia Sambata o sa am timp sa ma duc pe la ei, asa ca intre timp ma gandisem sa mai intreb niste oameni, sa fiu 130% sure cand le bat la aia cu pumnul in masa 😃
Ma streseaza ca stau la mila unor gushteri care nu-si cunosc oferta....
Anywayz, mersi din nou pentru incurajare! O sa-ti zic cum a mers la Opel maine, thanks!