bose
- Mesaje scrise: 50
- Masina: Astra 2000 y17dti
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Mai 2006
- Mesaj Privat
sal fratilor!
nu pot sa nu va impartasesc din multiculturalismul dobandit pe meleaguri clujene si sa nu va arat ce-am gasit dimineata in parbriz...
nu cred ca mai are rost sa mentionez cele trei aspecte care m-au mirat: opelashu` meu nu fumega, parterul blocului e foarte inalt si niciodata nu parchez cu spatele acolo.
bine ca nu s-o adresat direct masinii...
nu pot sa nu va impartasesc din multiculturalismul dobandit pe meleaguri clujene si sa nu va arat ce-am gasit dimineata in parbriz...
nu cred ca mai are rost sa mentionez cele trei aspecte care m-au mirat: opelashu` meu nu fumega, parterul blocului e foarte inalt si niciodata nu parchez cu spatele acolo.
bine ca nu s-o adresat direct masinii...
- jE
- 8,416 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,416
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- BeWaRe
- **
- 170 mesaje
- din 11 Oct 2005
- Kadett 1988
- Bucuresti
BeWaRe
- Mesaje scrise: 170
- Masina: Kadett 1988
- Cont inregistrat: 11 Oct 2005
- Mesaj Privat
- BeWaRe
- **
- 170 mesaje
- din 11 Oct 2005
- Kadett 1988
- Bucuresti
BeWaRe
- Mesaje scrise: 170
- Masina: Kadett 1988
- Cont inregistrat: 11 Oct 2005
- Mesaj Privat
- OctavianM
- **
- 308 mesaje
- din 06 Sep 2006
- Astra 2002 Z16XE
- Bucuresti
OctavianM
- Mesaje scrise: 308
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 06 Sep 2006
- Mesaj Privat
Cyclops- Suspendat
- 243 mesaje
- din 22 Jan 2007
- Manta 1977 16N
- Bucuresti
Cyclops- Mesaje scrise: 243
- Masina: Manta 1977 16N
- Cont inregistrat: 22 Jan 2007
- Mesaj Privat
- jE
- 8,416 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
Cyclops- Suspendat
- 243 mesaje
- din 22 Jan 2007
- Manta 1977 16N
- Bucuresti
Cyclops- Mesaje scrise: 243
- Masina: Manta 1977 16N
- Cont inregistrat: 22 Jan 2007
- Mesaj Privat
- foca montana
- 854 mesaje
- din 19 Mai 2005
- Vectra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
foca montana
- Mesaje scrise: 854
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 19 Mai 2005
- Mesaj Privat
- jE
- 8,416 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
qwertyus1
- Mesaje scrise: 49
- Cont inregistrat: 06 Jun 2006
- Mesaj Privat
- andrei006
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaje scrise: 897
- Masina: Astra 2010
- Cont inregistrat: 16 Mar 2006
- Mesaj Privat
Pai depinde si cine e de vina. Daca te duci si parchezi pe locul platit si marcat al unuia si lasi masina ca nesimtitu acolo ... te poti astepta la diverse.
Totusi am un prieten care statea intr-un bloc cu 90% din locatari peste 60 de ani si pana acum a primit: biletele prinse cu aracet in geam, vasilina sub clanta, bilete in geam, sub stergator ... etc ... si punctul culminat un holsurub de vreo 6 cm ... gros pus sub roata din spate (a costat cam 3 milioane cauciucu). Toate astea s-au intamplat in decurs de 1 an ... masina fiind parcata in diverse locuri din jurul blocului, niciunul nefiind marcat ca loc platit.
Totusi am un prieten care statea intr-un bloc cu 90% din locatari peste 60 de ani si pana acum a primit: biletele prinse cu aracet in geam, vasilina sub clanta, bilete in geam, sub stergator ... etc ... si punctul culminat un holsurub de vreo 6 cm ... gros pus sub roata din spate (a costat cam 3 milioane cauciucu). Toate astea s-au intamplat in decurs de 1 an ... masina fiind parcata in diverse locuri din jurul blocului, niciunul nefiind marcat ca loc platit.
gabrield- Suspendat
- 2,778 mesaje
- din 09 Sep 2004
- Corsa 1992 C14NZ
gabrield- Mesaje scrise: 2,778
- Cont inregistrat: 09 Sep 2004
- Mesaj Privat
- andrei006
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaj Privat
- Libra
- 4,041 mesaje
- din 24 Mai 2005
- Astra 2002 Y17DTI
- Oradea
Libra
- Mesaje scrise: 4,041
- Masina: Astra 2002 Y17DTI
- Cont inregistrat: 24 Mai 2005
- Mesaj Privat
Cred ca toata lumea este deranjata de masinile parcate pana la coltul strazii, blocand vizibilitatea.
M-am gandit la varianta de a face niste biletele de avertizare pe care sa le pun pe parbrizul masinilor parcate astfel. Poate, macar o parte dintre acesti soferi ar constientiza problema si ar parca in alta parte.
Ei, aici incep problemele:
- Cum ar trebui conceput textul pentru o rata de reusita mai ridicata? amabil, autoritar, amenintator, in bascalie, etc..
- OK, tiparesc cateva bilete, le tin in masina, la prima intersectie e o masina parcata pe colt, dar ca sa pun biletelul in geamul
"indisciplinatului", trebuie sa opresc. Dar unde? Pentru ca respectivul a oprit acolo tocmai pt. ca nu avea unde altundeva sa opreasca (in cele mai multe cazuri).
- Sa presupunem ca respectivul sofer se civilizeaza si nu mai parcheaza acolo. Foarte bine, dar peste 1 ora sau maine, se va gasi un alt sofer care sa parcheze exact acolo. Si aici o luam apoape de la inceput.
M-am gandit la varianta de a face niste biletele de avertizare pe care sa le pun pe parbrizul masinilor parcate astfel. Poate, macar o parte dintre acesti soferi ar constientiza problema si ar parca in alta parte.
Ei, aici incep problemele:
- Cum ar trebui conceput textul pentru o rata de reusita mai ridicata? amabil, autoritar, amenintator, in bascalie, etc..
- OK, tiparesc cateva bilete, le tin in masina, la prima intersectie e o masina parcata pe colt, dar ca sa pun biletelul in geamul
"indisciplinatului", trebuie sa opresc. Dar unde? Pentru ca respectivul a oprit acolo tocmai pt. ca nu avea unde altundeva sa opreasca (in cele mai multe cazuri).
- Sa presupunem ca respectivul sofer se civilizeaza si nu mai parcheaza acolo. Foarte bine, dar peste 1 ora sau maine, se va gasi un alt sofer care sa parcheze exact acolo. Si aici o luam apoape de la inceput.
- andrei006
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaj Privat
- orinoco
- **
- 251 mesaje
- din 30 Oct 2006
- Corsa 2004 Z13DT
orinoco
- Mesaje scrise: 251
- Cont inregistrat: 30 Oct 2006
- Mesaj Privat
- Libra
- 4,041 mesaje
- din 24 Mai 2005
- Astra 2002 Y17DTI
- Oradea
Libra
- Mesaje scrise: 4,041
- Masina: Astra 2002 Y17DTI
- Cont inregistrat: 24 Mai 2005
- Mesaj Privat
andrei006:
Eu mai mult faceam haz de necaz pentru o problema cotidiana care parca este mai deranjanta cand nu esti in apele tale.
E clar ca e o criza de locuri de parcare si ca in general asta e motivul pentru vedem foarte des masini parcate in intersectii.
Totusi, pe mine ma cam iau dracii atunci cand 10m mai incolo de intersectie este loc destul de parcat, dar berbecul a parcat acolo pentru ca ... Nu conteaza ca in acest mod incomodeaza traficul.
Ca sa ies din parcarea din spatele blocului meu, trebuie sa trec pe cateva stradute. In apropierea scolii baiatului cel mare, tot asa, sunt niste stradute destul de inguste. Pe traseul zilnic casa-scoala-serviciu parcurg tot timpul aceste stradute. Ei, cum mama naibii sa nu te enervezi cand la coltul strazii gasesti mereu ciorchine de masini, restul strazii fiind goala?
Eu mai mult faceam haz de necaz pentru o problema cotidiana care parca este mai deranjanta cand nu esti in apele tale.
E clar ca e o criza de locuri de parcare si ca in general asta e motivul pentru vedem foarte des masini parcate in intersectii.
Totusi, pe mine ma cam iau dracii atunci cand 10m mai incolo de intersectie este loc destul de parcat, dar berbecul a parcat acolo pentru ca ... Nu conteaza ca in acest mod incomodeaza traficul.
Ca sa ies din parcarea din spatele blocului meu, trebuie sa trec pe cateva stradute. In apropierea scolii baiatului cel mare, tot asa, sunt niste stradute destul de inguste. Pe traseul zilnic casa-scoala-serviciu parcurg tot timpul aceste stradute. Ei, cum mama naibii sa nu te enervezi cand la coltul strazii gasesti mereu ciorchine de masini, restul strazii fiind goala?
- andrei006
- 897 mesaje
- din 16 Mar 2006
- Astra 2010
- Bucuresti
andrei006
- Mesaj Privat
- jE
- 8,416 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaj Privat
sunt de acord cu libra. romanul s-a invatat comod, daca poate sa intre cu masina pana in magazin, e super.
Pentru cei ce stiti Clujul, e Unicredit-ul din Cipariu. Vin tot felul de bolovani (cu niste masini model tanc, bineinteles) si parcheaza in fata bancii, cat mai permendicular pe trotuar pot. rezultatul:
1- cei ce vor sa iasa de pe Zrinyi nu vad nimic in stanga, si trebuie sa iasa mult in intersectie, blocand-o, si riscand sa fie loviti de altii
2- zilnic avem concert de claxoane de la tiruri, care fie sunt suparati pe cei ce ies de pe Zrinyi, fie nu pot sa treaca pentru ca cei parcati in fata la Unicredit le-au blocat juma din banda, si de pe contrasens vin altii
ca fapt divers, la 50 m mai sus de banca sunt, cam intotdeauna, destule locuri unde sa iti lasi masina. dar...
Pentru cei ce stiti Clujul, e Unicredit-ul din Cipariu. Vin tot felul de bolovani (cu niste masini model tanc, bineinteles) si parcheaza in fata bancii, cat mai permendicular pe trotuar pot. rezultatul:
1- cei ce vor sa iasa de pe Zrinyi nu vad nimic in stanga, si trebuie sa iasa mult in intersectie, blocand-o, si riscand sa fie loviti de altii
2- zilnic avem concert de claxoane de la tiruri, care fie sunt suparati pe cei ce ies de pe Zrinyi, fie nu pot sa treaca pentru ca cei parcati in fata la Unicredit le-au blocat juma din banda, si de pe contrasens vin altii
ca fapt divers, la 50 m mai sus de banca sunt, cam intotdeauna, destule locuri unde sa iti lasi masina. dar...