Ai spus foarte clar ca daca ar fi un topic dedicat boxului, ne-ai spune motivul (motivele) pentru care Bute va fi invins. Topic dedicat - este. Ne spui? Nu imi raspunde la intrebari cu alte intrebari. Nu cred nimic, nu vreau sa fac pariu cu tine, nu vreau sa imi dai victoria lui Bute (ciudata expresie). Nu imi spune mie sa nu vorbesc de sport, ca nu esti tu in masura sa imi zici asta. Daca suferi atat de rau, fa-o in liniste. Aaa, sau am uitat...citez :
"Mediocritatea nu accepta si nu recunoaste valorile". Da Napoleon-ule, sunt mediocru (in sensul ca nu sunt un geniu in niciun domeniu), dar ti-o spun cu mana pe inima...nici tu nu esti! DIMPOTRIVA! Daca tu te crezi o valoare, inseamna ca nu mai ai sanse sa iti revii.
Probabil astepti o minune (in box e destul de usor sa iti iei una in mecla si sa vezi stele verzi), adica Mendy sa invinga si atunci urmeaza aceiasi penala fraza : "Asa cum v-am spus...". Pai asta e, ca nu ne-ai spus! Zi-ne motivul, sau e doar...asa cred eu?
Citeste prima mea interventie pe acest topic si vezi ce frumos ti-am vorbit. Mi-e destul de greu sa nu te mai contrazic pe "fotbal", unde ma pricep. Te las sa iti faci numarul cat vrei. La box nu ma pricep si nici nu imi place macar. Doar te-am intrebat ceva in urma a ceea ce ai afirmat tu.
Si ca fapt divers...nu mai fa pe desteptul cu noi, nu ai motive.
Noapte buna.
Nu ti-am spus tie, dialogul era cu altcineva, nu inteleg de ce te bagi in discutie.
Mai mult, topicul acesta cu box a fost reactivat tot de mine.
Despre mediocritate, nu ma simt geniu, dar tu in mod sigur te simti mediocru.