- Tataee
- OP
- 303 mesaje
- din 21 Nov 2005
- Karl 2016 Z10XE
- Mangalia
Tataee
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Karl 2016 Z10XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Nov 2005
- Mesaj Privat
Deschid acest subiect in ideea ca poate se vor mai gasi si alti amatori din zona ce sunt dispusi la plimbari de placere intr-o tara oarecum straina
Am fost in acest wk-end in Bulgaria insotit de un grup de pe alt forum.
Am strabatut in jur de 250 de km dus-intors pe ruta Vama Veche-Kaliacra-Balcik-Varna-Albena-Kaliacra-Vama Veche
Iata si poze:
De pe drum
Kaliacra :
La Balcik ne-am oprit, am mancat si am vizitat castelul Reginei Maria a Romaniei. Preturi bune la mancare si bautura. Meniu bilingv
Bere cam apoasa :
Peisaj de vara :
Dupa amiaza am avut de facut in comision in Varna ( aici asteptam intr-un Peco care exista si in Romania.
Si spre seara am trecut pe la Albena ( pustiu )
Costuri :
In vama am platit Vigneta - 5 Euro - 6 zile ( exista si varianta 34 EUR/an)
In Balcik cheltuieli cu mancarea ( 5-8 Eur/ persoana)
Benzina 1,71 leva/litru (95) si 1, 83 leva/litru (100) in Varna ( eu personal nu am alimentat)
Perioada de timp ( 11.00 - 18.00 ) cu lenevire 2,5-3 ore in Balcik
That`s all folks!
Duminica viitoare ma duc din nou ( 20.01.2007) . Daca e cineva interesat rog sa imi dea pm sau sa dea un reply aici.
Am fost in acest wk-end in Bulgaria insotit de un grup de pe alt forum.
Am strabatut in jur de 250 de km dus-intors pe ruta Vama Veche-Kaliacra-Balcik-Varna-Albena-Kaliacra-Vama Veche
Iata si poze:
De pe drum
Kaliacra :
La Balcik ne-am oprit, am mancat si am vizitat castelul Reginei Maria a Romaniei. Preturi bune la mancare si bautura. Meniu bilingv
Bere cam apoasa :
Peisaj de vara :
Dupa amiaza am avut de facut in comision in Varna ( aici asteptam intr-un Peco care exista si in Romania.
Si spre seara am trecut pe la Albena ( pustiu )
Costuri :
In vama am platit Vigneta - 5 Euro - 6 zile ( exista si varianta 34 EUR/an)
In Balcik cheltuieli cu mancarea ( 5-8 Eur/ persoana)
Benzina 1,71 leva/litru (95) si 1, 83 leva/litru (100) in Varna ( eu personal nu am alimentat)
Perioada de timp ( 11.00 - 18.00 ) cu lenevire 2,5-3 ore in Balcik
That`s all folks!
Duminica viitoare ma duc din nou ( 20.01.2007) . Daca e cineva interesat rog sa imi dea pm sau sa dea un reply aici.
- tutulica26
- *
- 3 mesaje
- din 29 Apr 2007
tutulica26
- Mesaje scrise: 3
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 29 Apr 2007
- Mesaj Privat
vreau si eu sa plec in 18 mai in grecia, mai precis in atena, si vreau sa trec vama pe la calafat. a mai trecut cineva anul acesta pe acolo? ce taxe sunt? bacul cum circula? daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi... m-ar interesa sa aflu cum mai sunt procedurile anul asta la calafat, ca am fost si anul trecut dar am trecut pe la giurgiu.