mayer
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Dec 2006
- Mesaj Privat
Salut
Este cineva care a inmatriculat definitiv o masina SH (Germania)dupa 1 ian 2007 ? Pun aceasta intrebare deoarece la serviciul inmatriculari Vrancea mi s-a spus ca se dau doar numere provizorii, si am senzatia ca vor sa " ma paseze ", desi sunt dispus sa achit orice taxa indiferent de modul ei de calcul. Inmatricularea o vreau pe persoana fizica, si imi trbuiesc numere definitive pentru procedura ulterioara de licentiere taxi ( casa de marcat, autorizatii, asigurari etc....) Multumesc
Este cineva care a inmatriculat definitiv o masina SH (Germania)dupa 1 ian 2007 ? Pun aceasta intrebare deoarece la serviciul inmatriculari Vrancea mi s-a spus ca se dau doar numere provizorii, si am senzatia ca vor sa " ma paseze ", desi sunt dispus sa achit orice taxa indiferent de modul ei de calcul. Inmatricularea o vreau pe persoana fizica, si imi trbuiesc numere definitive pentru procedura ulterioara de licentiere taxi ( casa de marcat, autorizatii, asigurari etc....) Multumesc
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
mayer
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2002 Y17DT
- Cont inregistrat: 11 Dec 2006
- Mesaj Privat
ovidium a scris:Au dat si pe TV treaba asta cu inmatricularea temporara, tocmai pt. ca se asteapta definitivarea problemei taxei de prima inmatriculare.
Apropo: cand ai adus-o in tara?
Apropo: cand ai adus-o in tara?
Inca nu am adus-o...nu stiu nici ce sa fac cu toata aceasta nebunie, cred ca mai astept putin...Multumesc pentru informatie, nu stiam ca s-a dat la TV,acum ma-m mai linistit....adica peste tot e la fel.....
- pufulet
- **
- 303 mesaje
- din 03 Feb 2006
- Astra 2006 Z16XEP
- Bucuresti
pufulet
- Mesaje scrise: 303
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 03 Feb 2006
- Mesaj Privat