- alexclipea
- OP
- 230 mesaje
- din 06 Jun 2010
- Vectra 2002 1.8 16 v
- Dambovita
alexclipea
- Mesaje scrise: 230
- Masina: Vectra 2002 1.8 16 v
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Jun 2010
- Mesaj Privat
sault.am o vectra c din 2002 rosie,si nu am idee ce sa-i mai fac,deoarece vopseaua este foarte mata.am aplicat de cateva ori si polish insa este o solutie pentru foarte putin timp.poate ma puteti ajuta cu ceva ideei sau ceva solutii(polish) mai bune.multumesc.imi cer scuze daca s-a mai discutat problema.
laur69
- Mesaje scrise: 56
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 15 Mar 2007
- Mesaj Privat
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
- alexclipea
- OP
- 230 mesaje
- din 06 Jun 2010
- Vectra 2002 1.8 16 v
- Dambovita
alexclipea
- Mesaje scrise: 230
- Masina: Vectra 2002 1.8 16 v
- Cont inregistrat: 06 Jun 2010
- Mesaj Privat
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
Eu am o Astra rosie din 2000 si iti dau partial dreptate:
rosul trebuie neaparat lacuit, altfel oxideaza si se matuieste de arata groaznic. Cum eu nu am de gand sa o lacuiesc am preferat sa o polishez cel putin o data pe an si sa ii dau cu ceara - diferenta este extraordinara!
Polishul l-am facut singur, manual si cu masina orbitala - o pocnitoare de 70 roni din Metro - nu-i cine stie ce dar iti usureaza munca.
Si ceara are un rol important - umple porii vopselei si o ajuta la protectie, plus ca da un efect de adancime - mai greu de explicat.
Rosul este cunoscuta ca fiind una dintre culorile cele mai pretentioase - indiferent de fabricant.
Si apropo Sorin: nu cred ca se apuca Opel sa fabrice pigmenti pt. vopsea. Nici macar vopseaua in sine. Nu cunosc numele furnizorului de vopseluri pt Opel dar cred ca nu are ca unic client GM-ul.
rosul trebuie neaparat lacuit, altfel oxideaza si se matuieste de arata groaznic. Cum eu nu am de gand sa o lacuiesc am preferat sa o polishez cel putin o data pe an si sa ii dau cu ceara - diferenta este extraordinara!
Polishul l-am facut singur, manual si cu masina orbitala - o pocnitoare de 70 roni din Metro - nu-i cine stie ce dar iti usureaza munca.
Si ceara are un rol important - umple porii vopselei si o ajuta la protectie, plus ca da un efect de adancime - mai greu de explicat.
Rosul este cunoscuta ca fiind una dintre culorile cele mai pretentioase - indiferent de fabricant.
Si apropo Sorin: nu cred ca se apuca Opel sa fabrice pigmenti pt. vopsea. Nici macar vopseaua in sine. Nu cunosc numele furnizorului de vopseluri pt Opel dar cred ca nu are ca unic client GM-ul.
- sorin666
- 3,888 mesaje
- din 12 Mai 2004
- outside Manell's Land
sorin666
- Mesaje scrise: 3,888
- Masina:
- Cont inregistrat: 12 Mai 2004
- Mesaj Privat
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat
Off: Vopsitorii nu sunt ei de acord cu multe, pentru ca le ingreuneaza munca - de exemplu orice substanta de lustruit, polish sau ceara ce o fi ea iese de nu se vede daca vopsitorul isi face treaba si matuieste inainte vopseaua suport. Dar cum lenea este imensa ei dau direct si normal ca au surprize...
On: exista un topic dedicat la ingrijire si intretinere sunt acolo tot felul de sfaturi cu privire la polish si ceruire, asa ca Alex, te sfatuiesc sa il citesti.
On: exista un topic dedicat la ingrijire si intretinere sunt acolo tot felul de sfaturi cu privire la polish si ceruire, asa ca Alex, te sfatuiesc sa il citesti.
- pmstelian
- 508 mesaje
- din 23 Aug 2009
- Astra 2006 Z19DTL
- Calarasi
pmstelian
- Mesaje scrise: 508
- Masina: Astra 2006 Z19DTL
- Cont inregistrat: 23 Aug 2009
- Mesaj Privat