Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
azi am liber, si ma apuc sa fac un plan pt viitoarea lucrare. in prima defac bordul sa vad cum se prind servourile in flapurile actuale si vreau sa identific tot ce se conecteaza la mufa P22.
robytza a scris:vrem detalii despre sfarsitul proiectului.... deznodamantul.... ne-ai lasat undeva dupa intriga.... nu-i frumos. THANATOS MAI TRAIESTI ?
mda... nu e frumos.
nu am mai facut lucrarea, am ramas doar cu piesele pt ca vectra am dat'o.
intrasem intr'o faza unde nu mai aveam deloc timp de masina si altele erau prioritatile. oricum studiul este facut si lucrarea nu este deloc dificiala daca ai toate piesele.
sper ca am postat bine si cineva ma poate lamuri si pe mine cu transformarea ac in climatronic,nu am gasit pe forum legat de problema mea
am pe masina climatronic(vectra b 96 2,5 v6) dar urmeaza sa-i pun 1,6 16v cu tot ce implica acest schimb,inclusiv calculator de pe una cu ac
deci dispun de cam toate componentele,problema fiid adaptarea la noul motor si la calculator.
ma poate ajuta cineva cu eventuale modificari?
Vezi ca piesele de anglia nu merg....ii altfel aeroterma nu se pupa cu bordul tau...daca iei(te costa foarte multi bani timp si trebuie sa ai ceva cunostinte) ia de pe o vectra cu volan pe stanga
Prin aceasta optiune poti inchide reclamele dintre mesaje pentru a imbunatati experienta pe forum.
Optiunea poate fi activata de 99 ori pe zi, la libera alegere, cate 60 minute per sesiune.
Optiunea este in faza experimentala si este disponibila doar utilizatorilor autentificati.
Apreciem orice fel de feedback.
Site-ul clubopel.com și partenerii noștri folosesc cookies pentru a vă putea oferi informațiile și serviciile pe care le doriți și, în unele cazuri, pentru a personaliza experiența online.
Puteți seta ce cookies acceptați, pe care nu și puteți schimba aceste setări oricând accesând opțiunea 'Setări cookie' disponibilă în toate paginile site-ului.
Cookie-uri necesare funcționării site-ului
Dacă blocați aceste cookies nu mai puteți folosi site-ul clubopel.com în mod corespunzător, funcționarea lui fiind afectată.
Cookie-uri pentru publicitate netargetată - se asigură doar că nu primiți aceeași reclamă mereu. Nu sunt stocate sau transmise date personale. Pentru reclamele servite prin Google aveți detalii suplimentare aici
Cookie-uri pentru monitorizare traficului în mod anonim, care ne permit să știm câți utilizatori accesează clubopel.com și care sunt paginile vizitate. Pentru detalii: Google Analytics.
Reclame care v-ar putea interesa
Aceste cookies personalizează reclamele în funcție de locul de unde vizitati
site-ul și interesele manifestate până acum, astfel încât să aveți reclame relevante.
Blocarea acestui tip de cookies nu oprește reclamele, în schimb v-ar putea oferi anunțuri care să nu vă intereseze.
Demografice
Pentru a vă cunoște mai bine, sunt stocate cookies care ajută serviciile de monitorizare a traficului să
rețina sexul, orașul, categoria de vârstă sau alte detalii care ar putea determina pe viitor conținut
relevant și o politică editorială care să corespundă așteptărilor vizitatorilor noștri prin serviciul
oferit de Google Analytics.