motocnr1
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 1998 x16xel
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Mar 2011
- Mesaj Privat
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
stefan2
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Vectra 1987 Z16XE
- Cont inregistrat: 29 Jan 2011
- Mesaj Privat
Aceeas problema o am si eu acuma imi este masina in service. Problema e ca la mine imi intrerupe ceva curentul la ECU in timpul mersului . Ramane sa merg maine la ora 13 la electrician sa vad ce e de facut. Posibil ceva relee sau ceva fir intrerupt. In timpul mersului da sa moara motorul si palpaie becul chech service, asta timp de 2-3 sec si isi revine merg 2 km si acelasi lucru. Mentionez ca am schimbat pompa de benzina, filtre, releul de la pompa dar acelasi lucru. Revin maine seara si va spun ce am rezolvat
motocnr1
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 1998 x16xel
- Cont inregistrat: 02 Mar 2011
- Mesaj Privat
Buna ziua,eu am reusit sa rezolv problema,am duso la un mecanic a umblat 30 de minute la ea si ia dat de cap,la fel aceesi problema imi intrerupea curentul la ECU in timpul mersului.Cand am montat cd-playerul am facut un scurt si de acolo nu mai mergea.Am avut problema asta de 3 luni si nici un service din Fagaras jud Brasov,nu ia putut da de cap,intr-un final intr-un sat langa Fagaras am gasit un mecanic adevarat si in 30 de min a facuto.
stefan2
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Vectra 1987 Z16XE
- Cont inregistrat: 29 Jan 2011
- Mesaj Privat
Am reusit si eu azi sa o rezolv. Eu am instalatie de GPL pe masina. ECU si lucreaza in parlel cu calculatorul de GPL. Dupa cum sunt montate nu merge unul fara altul. Problema era urmatoarea: mufa de pe calculatorul GPL se misca findca era rupta una dintre urechile de prindere si ramanea ECU fara tensiune. Pana la urma in tot raul e si un pic de bine cautand defectul m-am ales cu pompa benzina si releu noi. Pompa injectie, injectoare , supapa Egr curatate. Merge super masina. Urmeaza luni chitul de distributie sa-l schimb. O zi buna si fara defecte la masini