gabrield a scris:Aia care le cumparau nu le luau sa le puna pe masini...
Probabil au scutere, Atv-uri, barci, vaci, oi, etc...
😃 sau probabil le pun in casa pt un party cat mai funky....
king, nu e ilegal sa vinzi un girofar ci sa il folosesti....acum vorbind la modul general, e pacat ca romanul nu prea se "simte" si isi mai monteaza cate un stropitor de parbriz cu leduri albastre (care o fi utilitatea zau nu stiu), mai eu stiu ce strobo sau isi lipeste folie albastra pe proiectoare.... 😂
culmea e ca unele minuni de genul asta le gasesti si in cataloagele de tuning din DE dar sincer eu nu prea am vazut prin Vest mai pe nimeni montandu-si asa ceva...nici chiar vecinii nostri, ungurii, nu se arunca la astfel de minunatii..gen nu vezi eu stiu ce eleroane uriase la masini de 50cp, nu vezi sigle Nike sau leduri albastre....
singurul girofar cu care sunt de acord ca ar putea fi folositor in caz de avarie este cel galben...care pe timp de ceata, de ex, daca ai ramas pe marginea drumului sau esti remorcat/remorchezi.
offtopic: de foarte multi ani imi tot pun magnifica intrebare ce gasesc unii interesant la sigla nike lipita pe luneta? e cumva luneta sau masina produsa de Nike? Sunt cumva toti dealeri nike 😂 ?? oare sunt chiar asa mari sportivi si pasionati de acest brand? 😶
tare e faza cu sigle nike decupate aiurea..probabil facute acasa cu foarfeca.