Acum cateva minute am aflat despre necazul unui coleg de al nostru - Aflorii Nicusor din Neamt. Casa in care locuieste cu familia si parintii lui i-a luat foc, in aceasta dupa amiaza, de la un banal scurt circuit. A ars complet si nu au mai ramas decat zidurile . Disperarea i se deslusea in glas.
Va propun dragi colegi, sa il ajutam cu ce vom putea fiecare . Dupa ce se va mai linisti il voi suna si am sa-l rog sa deschida un cont in care sa-i viram ce suma de bani vom dori si vom putea fiecare. Va rog sa va exprimati opiniile si ideile despre cum am putea sa-l ajutam. Va multumesc
Update:
Am vorbit in aceasta dimineata cu Nicusor , si l-am rugat sa-mi dea nr. contului . Acesta este :
RO84BRDE280SV09360002800 Aflorii Nicusor deschis la BRD
Update 2:
aflorii nicusor a scris:Va multumesc din suflet pentru sprijinul moral si material, tuturor oamenilor cu suflet din comunitate si nu numai. Am reusit sa iau legatura cu colegul Zafirache (dl. Nelu Lungu), un adevarat om, coleg de comunitate si nu in ultimul rand de prieten si sa-i dau vestea destul de urata prin care trec impreuna cu familia in momentul de fata. Va multumesc inca odata pentru urarile de incurajare pe care mi le trimite-ti. Multumesc Bunului Dumnezeu ca nu am avut victime omenesti in randul familiei si ca am reusit sa ma aflu in continuare in randul acestei comunitati prin faptul ca au am avut probleme nici cu NICO ( zafira din dotare) plus celelalte trei masini din dotare. Sper sa ne revedem cu totii, cu cei care m-am cunoscut la ultimile festuri. Va multumesc inca odata din tot sufletul pentru eforturile pe care le faceti. Respect pentru CLUB OPEL.
PS: cu prima ocazie dupa ce termin de amenajat gospodaria, va invit pe toti sa facem un ,,fest CEAHLAU" la mine acasa
Update 3:
Reportajul de pe realitatea tv:
http://www.realitatea.net/u...video_837355.html