- bogdanflorin
- OP
- 3 mesaje
- din 27 Jan 2011
- Antara
- Bucuresti
bogdanflorin
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Antara
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Jan 2011
- Mesaj Privat
salut!
am nevoie de ajutorul vostru!
poate sa mi spuna si mie cineva care a iesit din tara cu masina, daca trebuie sa fac ceva in mod special? nu stiu, sa-mi verific directia, franele, suspensiile, etc? are sens? de curand am av si o pb cu filtrul de polen. faza e ca nu e masina mea, o sa conduc un opel astra de-al unui prieten. are asta vreo importanta?
plus ca suntem 5 persoane si am vrea sa stam o saptamana. ar trebui sa imi cumpar/inchiriez portbagaj? cat de incomod e sa conduci cu un portbagaj?
app, mergem doar pana in bulgaria, asa ca distanta nu-i una prea mare. am mai auzit tot pe forumuri de cei de la aventuria, i-am contactat si eu pt filtrul de polen, m-au ajutat, dar as vrea si o a doua parere.
mersi
am nevoie de ajutorul vostru!
poate sa mi spuna si mie cineva care a iesit din tara cu masina, daca trebuie sa fac ceva in mod special? nu stiu, sa-mi verific directia, franele, suspensiile, etc? are sens? de curand am av si o pb cu filtrul de polen. faza e ca nu e masina mea, o sa conduc un opel astra de-al unui prieten. are asta vreo importanta?
plus ca suntem 5 persoane si am vrea sa stam o saptamana. ar trebui sa imi cumpar/inchiriez portbagaj? cat de incomod e sa conduci cu un portbagaj?
app, mergem doar pana in bulgaria, asa ca distanta nu-i una prea mare. am mai auzit tot pe forumuri de cei de la aventuria, i-am contactat si eu pt filtrul de polen, m-au ajutat, dar as vrea si o a doua parere.
mersi
- davidpitic
- *
- 3 mesaje
- din 27 Jan 2011
- Corsa
- Bucuresti
davidpitic
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Corsa
- Cont inregistrat: 27 Jan 2011
- Mesaj Privat
Din cate stiu eu, pentru ca am vazut ca se mai vorbeste despre ei si pe alte forumuri, Aventuria sunt mai degraba specializati pe parte de inchirieri si vanzari portbagaje, suporti de biciclete, lanturi de iarna, samd. Daca ai fost multumita de ei, mergi tot acolo sa-ti puna portbagajul, desi eu unul mi-as lua portbagaj decat sa-l inchiriez.
- boris
- **
- 240 mesaje
- din 10 Oct 2006
- Signum 2004 Z19DTH
- Bucuresti
boris
- Mesaje scrise: 240
- Masina: Signum 2004 Z19DTH
- Cont inregistrat: 10 Oct 2006
- Mesaj Privat
- mariusgmg
- 4,101 mesaje
- din 20 Mar 2008
- Vectra 2001 Z18XE
- Iasi
mariusgmg
- Mesaje scrise: 4,101
- Masina: Vectra 2001 Z18XE
- Cont inregistrat: 20 Mar 2008
- Mesaj Privat
Proprietarul masinii merge si el? Daca nu, atunci trebuie sa faci cu el o procura notariala ca sa poti iesi din tara cu masina lui. Probabil va trebui si tradusa, nu stiu. Poate vin alti colegi cu detalii.
Cu portbagaj tip barcuta, sau sicriu cum ii mai zic unii, nu e nici o problema, nu incurca deloc. Doar daca ai trapa nu o poti deschide ca te deranjeaza vajaitul acestuia.
Cu portbagaj tip barcuta, sau sicriu cum ii mai zic unii, nu e nici o problema, nu incurca deloc. Doar daca ai trapa nu o poti deschide ca te deranjeaza vajaitul acestuia.
- dorin-b
- 1,820 mesaje
- din 06 Sep 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Sibiu
dorin-b
- Mesaje scrise: 1,820
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 06 Sep 2007
- Mesaj Privat
- scorpio18