aladin79
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Astra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat
probabil sa se fi discutat pe acest subiect dar nu stiu ce sa caut pentru ca nu cunosc piesa
am de 2 ani un astra h fabricat in 2005 motor 1.7 cdti 74 kw 150.000 km
azi verificand uleiul am decis sa scot si capacul de protectie/ornament motor si am vazut ceva piese umede,una uda bine...sunt injectoare?
atasez ceva poze si cer parerea/sfatul celor care au mai avut astfel de probleme
spre rusinea mea nu stiu sigur care e denumirea lor
daca este un topic pe acest subiect sau unde ar fi trebuit sa postez,rog pe cineva sa mute postarea si sa-mi zica si mie unde
am de 2 ani un astra h fabricat in 2005 motor 1.7 cdti 74 kw 150.000 km
azi verificand uleiul am decis sa scot si capacul de protectie/ornament motor si am vazut ceva piese umede,una uda bine...sunt injectoare?
atasez ceva poze si cer parerea/sfatul celor care au mai avut astfel de probleme
spre rusinea mea nu stiu sigur care e denumirea lor
daca este un topic pe acest subiect sau unde ar fi trebuit sa postez,rog pe cineva sa mute postarea si sa-mi zica si mie unde
- Bluecorsa-PDG
- 661 mesaje
- din 26 Mar 2008
- Corsa 2004 Z13DT
- Valcea
Bluecorsa-PDG
- Mesaje scrise: 661
- Masina: Corsa 2004 Z13DT
- Cont inregistrat: 26 Mar 2008
- Mesaj Privat
Da alea sunt injectoarele, vad ca pierzi motorina doar pe la unul singur. A mai umblat cineva la ele, ai fost in service si ti-au scos injectorul?
E necesara stergerea lui si vazut pe unde pierde, apoi inlocuirea garniturii sau furtunasului defect. Cel mai probabil pierde pe la furtunasul negru (returul injectorului).
Mult succes!
E necesara stergerea lui si vazut pe unde pierde, apoi inlocuirea garniturii sau furtunasului defect. Cel mai probabil pierde pe la furtunasul negru (returul injectorului).
Mult succes!
aladin79
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 14 Sep 2008
- Mesaj Privat