tytyzook
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Mai 2011
- Mesaj Privat
Sal, ma numesc Cristi si sunt nou pe forum sper sa i-mi fac multi prieteni fani opel.
Am un opel astra h.motor de 1,7 an 2005,nu il detin de mult timp si sincer imi place
masina,insa am o problema la ea nu mi-se aprind becuriile de la consola centrala
nu stiu care e cauza,si mai nou am detectat un cod de eroare care nu stiu ce inseamna.
Sper sa ma puteti ajuta.Multumesc mult. Astept raspuns, cu stima va sal
Am un opel astra h.motor de 1,7 an 2005,nu il detin de mult timp si sincer imi place
masina,insa am o problema la ea nu mi-se aprind becuriile de la consola centrala
nu stiu care e cauza,si mai nou am detectat un cod de eroare care nu stiu ce inseamna.
Sper sa ma puteti ajuta.Multumesc mult. Astept raspuns, cu stima va sal
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
tytyzook
- Mesaje scrise: 11
- Masina: Astra 2005
- Cont inregistrat: 11 Mai 2011
- Mesaj Privat
Blebeanu Lorin a scris:Salut Cristi! In primul rand " Bine ai venit " in club, sper sa gasesti pe- aici tot ce te intereseaza si sa ajungi sa- ti cunosti Opel- ul.
In legatura cu problemele tale: Cauta semnificatia erorii in codurile ECN si specifica si ce parte din bord nu e iluminat.
Numai bine!
In legatura cu problemele tale: Cauta semnificatia erorii in codurile ECN si specifica si ce parte din bord nu e iluminat.
Numai bine!
Nimic din consola centrala nu m'i se aprinde (butoanele de la castofon, luminile de la aerul conditionat, de la reglaje ) .. dar in schimb cele de la geam si la oglinda .. sunt asprinse.
- Blebeanu Lorin
- 1,077 mesaje
- din 04 Aug 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Constanta
Blebeanu Lorin
- Mesaje scrise: 1,077
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 04 Aug 2010
- Mesaj Privat
tytyzook