OFICIAL: Noul Opel Astra GTC
Opel a prezentat deocamdata doar 2 poze cu noul Opel Astra GTC, dar e oarecum de ajuns. Pentru ca vorbim de poze cu masina de serie, exact asa cum va arata in showroom-uri.
Primele concluzii, nu suprinzatoare, pentru ca erau evidente inca de la prezentarea conceptului:
- Noul Opel Astra GTC este cea mai frumoasa compacta in 3 usi de pe piata, la momentul asta. OPC-ul va fi si mai frumos!
- Designul masinii e din alta galaxie fata de ceea ce ofera VW, adica Golful in 3 usi.
Opel a prezentat deocamdata doar 2 poze cu noul Opel Astra GTC, dar e oarecum de ajuns. Pentru ca vorbim de poze cu masina de serie, exact asa cum va arata in showroom-uri.
Primele concluzii, nu suprinzatoare, pentru ca erau evidente inca de la prezentarea conceptului:
- Noul Opel Astra GTC este cea mai frumoasa compacta in 3 usi de pe piata, la momentul asta. OPC-ul va fi si mai frumos!
- Designul masinii e din alta galaxie fata de ceea ce ofera VW, adica Golful in 3 usi. Nu exista comparatie, ma tot uit la poze, iar Golful pare cu vreo 3 generatii in urma.
Opel Astra GTC - modelul de serie
- Noul Renault Megane in 3 usi arata bine, dar clar nu e la acelasi nivel cu GTC.
- Ford nu ne-a intaratat inca cu vreun Focus in 3 usi, dar la cum arata partea frontala a modelului in 5 usi, nu cred ca ar fi peste Astra GTC.
- Citroen nu mai are un C4 coupe, ci luxosul DS4, care este intr-o alta categorie (de pret).
Opel Astra GTC - modelul de serie
Well, asta e parerea mea. Mai multe poze si informatii detaliate vom avea pe 7 iunie, iar masina va putea fi vazuta “pe viu” pe 15 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Tot atunci vom sti si pe unde se plaseaza Opel cu preturile.
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)